Д36 Деревянко, Ольга Филипповна. Овцеводство, козоводство и технология производства шерсти и мяса [] : учебник / О. Ф. Деревянко, Т. Я. Кустова. - К. : Выща школа, 1990. - 327 с. : рис., табл. - ISBN 5-11-002104-X : 0.75 р.
Рубрики: Вівчарство--Навчальні видання для вищої школи Козівництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): походження овець -- происхождение овец -- продукція вівчарства -- продукция овцеводства -- породи овець -- породы овец -- племінна справа -- племенное дело -- технологія виробництва продукції вівчарства -- технология производства продуции овцеводства -- розведення овець -- разведение овец -- годівля овець -- кормление овец -- утримання овець -- содержание овец -- козівництво -- козоводство Анотація: Биологические особенности, конституция, экстерьер, породы, разведение, кормление, содержание овец и коз. Технология производства и переработки продукции овцеводства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кустова, Татьяна Яковлевна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |