Т 38 Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [] : навч. посіб. / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 377-379. - Дод.: с. 381-429. - Предм. покажч.: с. 430-432. - ISBN 978-966-351-319-5 : 68.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): продуктивність печей -- розрахунки витрат сировини -- розрахунок маси борошна -- взаємозамінність сировини -- розрахунок приготування пшеничного тіста -- розрахунок приготування житнього тіста -- виробнича рецептура -- дозування поліпшувачів -- розрахунок вихду виробів -- технологічні втрати -- технологічний план виробництва хліба -- розрахунок технологічного обладнання -- технологія здобних сухарів -- технологія булочних виробів -- якість сировини Анотація: Теоретичні відомості й приклади розрахунків, які поширені у хлібопекарському виробництві. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Махинько, В. М.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |