Х 22 Харчові технології у прикладах і задачах [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Л. Л. Товажнянський [та ін.]. - К. : Центр учбов. л-ри, 2008. - 576 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.564-566. - Дод. - ISBN 978-966-364-602-2 : 069.60 грн, 072.50 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчова сировина -- хлібні злаки -- технологія борошна -- технологія дріжджів -- технологія хліба -- технологія макаронних виробів -- виробництво крупи -- виробничі рецептури -- молочні вироби -- технологія ковбасних виробів -- технологія питної води -- технологія безалкогольних напоїв -- технологія цукру -- технологія крохмалю -- технологія шоколадних виробів -- технологія кондитерських виробів -- технологія морозива -- технологія пива -- технологія етилового спирту -- технологія вина -- технологія жирів -- технологічні системи Анотація: Фізико-хімічні, біохімічні закономірності,сировина та асортимент харчових продуктів, апарати і технологічні процеси їх виготовлення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Товажнянський, Л.Л.; Бухкало, С.І.; Капустенко, П.О.; Арсеньєва, О.П. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Ф24 Фараджева, Екатерина Дмитриевна. Общая технология бродильных производств [] : учебник / Е. Д. Фараджева, В. А. Федоров ; [ред. Н. В. Куркина]. - Москва : Колос, 2002. - 407, [1] с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Предм. указ.: с. 400-401. - Лит.: с. 402-403. - ISBN 5-10-003613-3 : 67.00 грн
Рубрики: Бродильні виробництва--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): бродильные производства -- микроорганизмы -- мікроорганізми -- сырье бродильных производств -- сировина бродильних виробництв -- технология солода -- технологія солоду -- технология этанола -- технологія етанолу -- технология хлебопекарских дрожжей -- технологія хлібопекарських дріжджів -- технология пива -- технологія пива -- технология виноградных вин -- технологія виноградних вин -- технология плодово-ягодных вин -- технологія плодово-ягідних вин -- технология крепких алкогольных напитков -- технологія міцних алкогольних напоїв -- технология хлебного кваса -- технологія хлібного квасу -- технология безалкогольных напитков -- технологія безалкогольних напоїв -- технология минеральных вод -- технологія мінеральних вод -- технология пищевых органических кислот -- технологія харчових органічних кислот Анотація: Закономерности размножения и роста микроорганизмов, применяемых при производстве продуктов брожения, данные о структуре ферментов, теория ферментативного гидролиза крахмала и белков, виды и теоретические основы процессов брожения. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Федоров, Виктор Алексеевич; Куркина, Н. В. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |