005.7:640.432(075.8)
М50


   
    Менеджмент ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Л. М. Яцун [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 485, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 483-485. - ISBN 978-966-2678-26-0 : 315.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)42я73
Рубрики: Ресторани--Менеджмент--Навчальні видання
   
Кл.слова (ненормовані):
управління підприємствами -- технологія управління -- франчайзинг -- менеджмент -- управлінські рішення -- менеджмент бізнес-процесів -- управління виробничими процесами -- управління витратами -- управління логістичними процесами -- управління якістю -- організація праці персоналу -- системи автоматизації управління
Анотація: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Яцун, Леонід Миколайович; Новікова, Олена Володимирівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)



    Чуприна, Ю. А.
    Залучення прикладних переваг ВІМ-технологій до методики і практики формування життєвого циклу проектів у складі державних цілових програм, які втілюються будівельним кластером [] / Ю. А. Чуприна // Економіка та держава. - 2019. - N 3. - С. 67-70. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Будівельні проекти--Управління
   Державні програми--Інформаційні технології

Кл.слова (ненормовані):
інвестиційно-будівельні проекти -- будівельна галузь -- технологія управління

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)