М50 Менеджмент ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Л. М. Яцун [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Вид. 2-ге, стер. - Харків : Світ книг, 2019. - 485, [1] с. : рис., табл. - Літ.: с. 483-485. - ISBN 978-966-2678-26-0 : 315.00 грн
Рубрики: Ресторани--Менеджмент--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): управління підприємствами -- технологія управління -- франчайзинг -- менеджмент -- управлінські рішення -- менеджмент бізнес-процесів -- управління виробничими процесами -- управління витратами -- управління логістичними процесами -- управління якістю -- організація праці персоналу -- системи автоматизації управління Анотація: Теоретичні положення менеджменту в ресторанному господарстві: планування, мотивація, контроль, координація роботи, управління бізнес-процесами. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Яцун, Леонід Миколайович; Новікова, Олена Володимирівна; Льовшина, Людмила Дмитрівна; Ткаченко, Ольга Петрівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування і торгівлі Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Чуприна, Ю. А. Залучення прикладних переваг ВІМ-технологій до методики і практики формування життєвого циклу проектів у складі державних цілових програм, які втілюються будівельним кластером [] / Ю. А. Чуприна> // Економіка та держава. - 2019. - N 3. - С. 67-70. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Будівельні проекти--Управління Державні програми--Інформаційні технології Кл.слова (ненормовані): інвестиційно-будівельні проекти -- будівельна галузь -- технологія управління Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |