631.56(075) Ш94
Широков, Евгений Петрович. Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.ББК 36.91я73 + 41.48я73 Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)
|