Е45 Економіка ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Н. О. Власова [та ін.] ; М-во освіти і науки України, Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі. - Харків : Світ Книг, 2016. - 388, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 357-384. - Літ.: с. 385-388. - ISBN 978-966-2678-14-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторани--Україна--Навчальні видання для вищої школи Ресторанно-готельний бізнес--Економіка--Україна--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): виробництво продукції -- товарооборот ресторанного господарства -- сировинні ресурси -- товарні ресурси -- управління запасами -- технічний потенцал підприємств -- потужність виробничих систем -- кадровий потенціал підприємст -- матеріальне стимулювання праці -- витрати підприємств -- доходи підприємст -- прибуток підпариємст -- бізнес-планування -- інвестиції ресторанного бізнесу Анотація: Сутність та особливості розвитку ресторанного господарства у сучасних умовах постіндустріального суспільства, глобалізації економічних відносин, інноваційних змін. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Власова, Наталія Олексіївна; Краснокутська, Наталія Станіславівна; Круглова, Олена Анатоліївна; Мілаш, Інна Василівна; Міністерство освіти і науки України; Харківський державний університет харчування та торгівлі Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |