Р59 Роглєв, Христо Йосипович. Основи готельного менеджменту [] : підручник для студ. вищ. навч. закл. / Роглєв Х. Й. ; Київ. ун-т туризму, екон. і права. - К. : Кондор, 2009. - 408 с. : табл. - Дод.: с. 385-397. - Л-ра: с. 398-405. - ISBN 966-8251-74-1 : 48.00 грн, 65.00 грн
Рубрики: Готелі--Мененджмент--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): історія готельної справи -- история гостинничного дела -- управління готелем -- управление гостинницей -- готельне обслуговування -- гостинничное обслуживание -- персонал готелю -- персонал гостинниц -- готельні послуги -- гостинничные услуги -- інтер'єр готелю -- интерьер гостинницы -- экстерьер гостинницы -- екстер'єр готелю -- інженерно-технічна служба -- инженерно-техническая служба -- інформаційний центр готелю -- гостинничный информационный центр -- безпека готелю -- безопасность гостинницы -- фінансовий менеджмент готелю -- финансовый менеджмент гостинницы -- управління персоналом готелю -- управление персоналом гостинницы -- маркетинг персоналу -- кадрова служба -- готельний маркетинг -- гостинничный маркетинг -- реклама готелю -- реклама гостинницы -- якість готельних послуг -- качество гостинничных услуг -- товарно-матеріальні ресурси -- товарно-материальные ресурсы Анотація: Теоретичні, методичні і практичні питання управління сучасним готелем. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Київський університет туризму, економіки і права Примірників всього: 3 ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ЧЗ (1), ФОНД (1) |
К56 Ковешніков, Володимир Сергійович. Організація готельно-ресторанного господарства [] : навч. посіб. / Ковешніков В. С., Матвієнко А. Т., Разметова О. Г. - Київ : Ліра-К, 2018. - 563, [1] с. : іл., табл. - Покажч.: с. 456-462. - Літ.: с. 463-466. - Дод.: с. 467-563. - ISBN 978-617-7605-31-6 : 414.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): готельне господарство -- індустрія гостинності -- управління готелем -- послуги гостинності -- обов'язки персоналу готелів -- обслуговування людей з інвалідністю -- управління безпекою готелю -- управління персоналом готелю -- готельний маркетинг -- товарно-матеріальні ресурси -- інженерно-технічна служба готелю -- ресторанне господарство -- продукція ресторанного комплексу -- обслуговування туристів Анотація: Організація готельного та ресторанного господарства: сутність, зміст основних детермінант готельного господарства, класифікація та типізації засобів розміщення ресторанів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Матвієнко, Анатолій Тихонович; Разметова, Олена Григорівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |