Н72 Новікова, Ольга Володимирівна. Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посіб. / О. В. Новікова ; М-во освіти і науки України. - 2-ге вид., переробл. та допов. - Київ : Ліра-К, 2016. - 538, [2] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 215.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібобулочна сировина -- харчова цінність хліба -- види хлібобулочних виробів -- приготування хліба -- тісто -- оброблення тіста -- випікання хліба -- зберігання хліба -- вихід хліба -- якість хліба -- хвороби хліба -- дефекти хліба -- цукристі заготовки -- кондитерські креми -- замішування тіста -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- праця кондитера Анотація: Викладено комплексну технологію виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Міністерство освіти і науки України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М59 Микулович, Лариса Сергеевна. Тайны хлеба [] / Л. С. Микулович, Е. В. Дубовик. - Минск : Ураджай, 1993. - 256 с. : рис., табл. - Лит.: с. 253. - ISBN 5-7860-0607-7 : 6.00 грн
Рубрики: Хліб--Кулінарія--Історія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): потребление хлеба -- споживання хліба -- пищевая ценность хлеба -- харчова цінність хліба -- лечебный хлеб -- лікувальний хліб -- качество хлеба -- якість хліба -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- черствость хлеба -- черствість хліба -- первые блюда из хлеба -- перші страви з хліба -- вторые блюда из хлеба -- другі страви з хліба -- пироги -- десертные хлебные блюда -- десертні хлібні блюда -- хлебный квас -- хлібний квас Анотація: В книге рассказано о происхождении и выпечке разных сортов хлеба. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дубовик, Евгения Васильевна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |