Ц 94 Цыганова, Татьяна Борисовна. Технология и организация производства хлебобулочных изделий [] : учебник / Т. Б. Цыганова. - 2-е изд., испр. . - М. : Академия, 2008. - 448 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с.441-443. - ISBN 978-5-7695-4800-0 : 236.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): хлебопекарское сырье -- хлібопекарська сировина -- солод -- хлебопекарское предприятия -- хлібопекарське підприємство -- пшеничное тесто -- пшеничне тісто -- ржаное тесто -- житнє тісто -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні вироби -- болезни хлеба -- хвороби хліба -- хлебобулочный ассортимент -- хлібобулочний асортимент -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- технологический процесс -- технологічний процес -- качество хлеба -- якість хліба -- пекарський цех Анотація: Виды и хлебопекарные свойства муки, способы выпечки, хранения, упаковки и транспортировки хлебобулочных изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 50 Товарознавство. Продовольчі товари [] : навч. посібник / [О. Г. Бровко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кондор, 2010. - 729, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 726-729. - ISBN 978-966-351-302-7 : 120.00 грн
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): зерноборошняні вироби -- зерномучные изделия -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські товари -- кондитерские товары -- смакові товари -- вкусовые товары -- переробка овочів -- переработка овощей -- переробка плодів -- переработка плодов -- молочні продукти -- молочные продукты -- харчові жири -- пищевые жиры -- рибні товри -- рыбные товары -- яєчні товари -- яичные товары -- харчові добавки -- пищевые добавки Анотація: Товарознавство продовольчих товарі, їх класифікація, основи виробництва, асортимент і умови зберігання. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бровко, Ольга Гаврилівна; Булгакова, Олена Валеріївна; Гордієнко, Ганна Степанівна; Дятлов, Володимир Васильович; Міністерство освіти і науки України; Донецький національний університет економіки і торгівлі імені Михайла Туган-Барановського Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Т38 Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / [Г. М. Лисюк та ін.] ; за заг. ред. Г. М. Лисюк. - Суми : Унів. книга, 2013. - 463, [1] с. : табл., рис., фото.кольор. - Л-ра: с. 461-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 125.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): властивості борошна -- свойства муки -- зберігання борошна -- хранение муки -- хімічний склад борошна -- химический состав муки -- крохмаль -- крохмал -- цукор -- сахар -- жировмісні продукти -- жиросодержащие продукты -- молочні продукти -- молочные продукты -- яйця -- яйца -- фруктово-ягідна сировина -- фруктово-ягодное сырье -- овочева сировина -- овощное сырье -- смако-ароматична сировина -- вкусо-ароматическое сырье -- дріжджі -- дрожжи -- сіль кухонна -- соль кухонная -- харчові добавки -- пищевые добавки -- дріжджове тісто -- дрожжевое тесто -- випічні напівфабрикати -- випечные полуфабрикаты -- оздоблення напівфабрикатів -- украшение полуфабрикатов -- торти -- торты -- тістечка -- пирожные -- хлібобулочні вироби -- хлебобулочные изделия -- кондитерські вироби -- кондитерские изделия -- національні борошняні кондитерські вироби -- национальные мучные кондитерские изделия -- якість кондитерських виробів -- качество кондитерских изделий -- санітарні вимоги до виробництва -- санитарные требования к производству Анотація: Інформація про сировину, харчові і дієтичні добавки, композиційні суміші для виробництва хлібобулочних і кондитерських виробів, вимоги до їх зберігання і підготовки до виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лисюк, Г. М.; Самохвалова, О. В.; Кучерук, З. І.; Постнова, О. М.; Лисюк, Г. М. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П84 Прохорова, Нина Германовна. Бакалейные, кондитерские, гастрономические, молочные товары, хлебобулочные изделия: (Товароведение) [] : учебник / Н. Г. Прохорова, А. М. Новикова ; [ред. М. А. Кутепова]. - Москва : Экономика, 1989. - 207 с. : рис., табл. - (ПТУ. Государственная торговля). - ISBN 5-282-00531-X : 0.30 р. Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): товароведение -- продовольственные товары -- бакалейные товары -- бакалійні товари -- кондитерские товары -- кондитерські товари -- гастрономические товары -- гастрономічні товари -- молочные товары -- молочні товари -- хлебобулочные изделия -- хлібобулочні товари Анотація: Ассортимент бакалейных, кондитерских, гастрономических товаров и хлебобулочных изделий, их пищевая ценность, упаковка, сроки хранения. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новикова, Антонина Михайловна; Кутепова, М. А. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |