З-32 Заплетніков, Ігор Миколайович. Експлуатація і обслуговування технологічного обладнання харчових виробництв [] : навч. посібник / І. М. Заплетніков, В. Г. Мирончук, В. М. Кудрявцев ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Нац. ун-т харч. технологій, Донец. нац. ун-т економ. і торг. ім. М. Туган-Барановського. - К. : Кафедра ; Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 341, [1] с. : табл., табл. - ISBN 978-617-673-054-5 : 76.00 грн
Рубрики: Харчове обладнання--Експлуатація--Обслуговування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): обладнання харчових виробництв -- експлуатація харчового обладнання -- технічний стан обладнання -- просіювачі -- розмелювальні машини -- овечерізки -- хліборізки -- м'ясорубки -- фаршмішалки -- котлетоформуючі машини -- мийне обладнання -- універсальні кухонні машини -- рибоочисні пристрої -- картоплечистки Анотація: Розглянуто питання обслуговування та експлуатації технологічного обладнання на підприємствах харчової промисловості. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мирончук, Валерій Григорович; Кудрявцев, Володимир Миколайович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту України; Національний університет харчових технологійДонецький національний університет економіки і торгівлі ім. М. Туган-Барановського Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
О-22 Оборудование предприятий общественного питания [Текст] : учебник : в 3 т. - Москва : Экономика, 1987 - 1990. Т. 1 : Механическое оборудование / [В. Д. Елхина и др.]. - 2-е изд., перераб. . - 1987. - 447 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Предм. указ.: с. 442-445. - 1.10 р.
Рубрики: Громадське харчування--Обладнання--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): общественное питание -- оборудование -- обладнання -- универсальные кухонные машины -- універсальні кухонні машини -- сортировочно-переборочные машины -- сортувально-перебиральні машини -- просеиватели -- просіювачі -- картофелеочистительные машины -- картоплеочисні машини -- оборудование для мытья овощей -- обладнання для миття овочів -- посудомоечные машины -- посудомийні машини -- размолочные машины -- розмелювальні машини -- протирочные машины -- протирочні машини -- хлеборезки -- хліборізки -- фаршемешалки -- фаршозмішувачі -- тестомесильные машины -- тістозмішувальні машини -- взбивальные машины -- взбивальні машини -- дозаторы -- дозатори Анотація: Рассмотрены основные типы механического оборудования на предприятиях общественного питания. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Елхина, Валентина Дорофеевна; Журин, Александр Александрович; Проничкина, Людмила Павловна; Богачев, Михаил Карпович Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |