Г 24 Гаубер-Швенк, Габі. Харчування: dtv-Atlas [] / Габі Гаубер-Швенк, Міхаель Швенк ; [пер. з нім. В. І. Лахно] ; наук. ред. пер. В. Г. Передерій, Ю. Г. Григоров; худож. Йорг Майр. - К. : Знання-Прес, 2004. - 184 с. : іл. - Л-ра: с. 174-175. - Покажч.: с.177-182. - Скор.: с. 183. - ISBN 966-7767-65-5 : 30.60 грн Переклад назви: dtv-Atlas Ernahrung
Рубрики: Раціональне харчування--Дієти--Продукти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): екологія харчування -- обмін речовин -- харчові речовини -- продукти харчування -- обробка продуктів -- переробка продуктів -- шкідливі речовини -- збудники хвороб -- харчування дітей -- харчування вагітних -- харчування школярів -- харчування спортсменів -- спеціальне харчування -- дієти -- диеты -- вегетаріанство -- голодування -- злаки -- фрукти -- овочі -- бобові -- картопля -- молоко -- м'ясо -- риба -- яйця -- яйца -- хімічні консерванти -- діабет -- алергії Анотація: Правильне, раціональне харчування, продукти харчування, опромінені продукти, хвороби, дієти та здоровий способ життя. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Швенк, М.; Передерій, В. Г. \ред.\; Григоров, Ю. Г. \ред.\; Майр, Йорг \худож.\; Лахно, В. І. \пер.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Ш94 Широков, Евгений Петрович. Технология хранения и переработки плодов и овощей с основами стандартизации [] : учебник для студ. высш. учеб. заведений / Е. П. Широков. - М. : Агропромиздат, 1988. - 319 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 311. - Предм. указ.: с. 316-317. - Прил.: с. 312-315. - ISBN 5-10-000410-Х : 1.10 руб.
Рубрики: Зберігання--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи Переробка--Овочі--Плодоягідні--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): химический состав плодов -- хімічний склад плодів -- химический состав овощей -- хімічний склад овочів -- углеводы -- вуглеводи -- витамины -- вітаміни -- гликозиды -- глікозіди -- товарное качество плодоовощной продукции -- товарна якість плодоовочівної продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочівної продукції -- полевое хранение -- польове зберігання -- снегование овощей -- снігування овочів -- холодильники -- консервирование тепловой стерилизацией -- консервування тепловою стерилізацією -- овощные консервы -- овочні консерви -- плодово-ягодные компоты -- плодово-ягідні компоти -- маринование -- маринування -- консервирование сахаром -- консервування цукром -- быстрое замораживание -- швидке заморожування -- сушка -- сушіння -- микробиологические методы консервирования -- мікробіологічні методи консервування -- химические консерванты -- хімічні консерванти Анотація: Характеристики методов и технологии хранения и переработки плодоовощной продукции. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С22 Сахарова, Нина Павловна. Хранение плодов и овощей [] : справ. пособие / Н. П. Сахарова. - Кишинев : Картя Молдовеняске, 1988. - 307 с. : рис., табл. - Лит.: с. 301-305. - ISBN 5-362-00310-0 : 0.80 р.
Рубрики: Плоди--Зберігання--Довідкові видання Овочі--Зберігання--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): характеристика плодов -- характеристика плодів -- характеристика овощей -- характеристика овочів -- химические консерванты -- хімічні консерванти -- обработка плодоовощной продукции -- обробка плодоовочевої продукції -- хранение плодоовощной продукции -- зберігання плодоовочевої продукції -- контроль в период хранения -- контроль в період зберігання Анотація: Краткая характеристика плодов и овощей как объектов хранения, а также рассматриваются различные факторы, влияющие на сохранность плодов и овощей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |