Кільницька, Олена Сергіївна. Ринок кондитерської продукції в Україні [] / О. С. Кільницька, Н. І. Кравчук, Н. М, Куцмус> // Економіка АПК. - 2018. - N 11. - С. 29-43 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Кондитерське виробництво--Житомир, місто Кл.слова (ненормовані): кондитерська галузь України -- борошняні кондитерські вироби -- цукрові кондитерські вироби Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Кравчук, Наталія Іванівна; Куцмус, Наталія Миколаївна Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Д 79 Дубцов, Георгий Георгиевич. Ассортимент и качество кулинарной и кондитерской продукции [] : учеб. пособие / Г. Г. Дубцов, М. Ю. Сиданова, Л. С. Кузнецова. - Москва : Мастерство, 2002. - 240 с. : рис., табл. - (Среднее профессиональное образование). - Лит.: с. 232. - ISBN 5-294-00010-5 : 15.80 грн
Рубрики: Кулінарні вироби--Якість--Навчальні видання Кондитерські вироби--Якість--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): кулинарные изделия -- кондитерские изделия -- показатели качества продукции -- показники якості продукції -- безопасность пищевых продуктов -- безпека харчових продуктів -- пищевые добавки -- харчові добавки -- сахарные кондитерские изделия -- цукрові кондитерські вироби -- мучные кондитерские изделия -- борошняні кондитерські вироби -- качество кондитерского сырья -- якість кондитерської сировини -- пищевая ценность продуктов -- харчова цінність продуктів -- технохимический контроль -- технохімічний контроль -- хранение кондитерской продукции -- зберігання кондитерської продукції Анотація: Раскрыты основные понятия в области классификации, ассортимента и качества кулинарной и кондитерской продукции. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сиданова, Муся Юрьевна; Кузнецова, Людмила Семеновна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |