664:658.562(075.8) М54
Методи контролю якості харчової продукції [] : навч. посіб. / [О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, СНАУ. - Суми : Унів. кн., 2013. - 511, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - ISBN 978-966-680-583-9 : 150.00 грнББК 36-1я73 Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- органолептичне оцінювання -- оцінювання безпечності продуктів -- фізико-хімічні показники якості -- міжгалузеві стандарти методів контролю -- якість продукції тваринництва -- якість рослинних жирів -- якість хлібобулочних виробів -- якість кондитерських виробів -- контроль безалкогольних напоїв -- контроль харчових концентратів -- лабораторії харчових виробництв Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю.
Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Л. Р.; Крайнюк, Л. М. \ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ
Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1)
|