Ц65 Ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК [] / П. Т. Саблук [та ін.], за ред. П. Т. Саблука, В. П. Ситника , О. М. Шпичака. - К. : Ін-т аграр. економіки УААН, 1997. - 501, [2] с. : табл., граф. - Бібліогр. в підрядковій прим. - 30.00 грн
Рубрики: Аграрний ринок--Ціноутворення--Україна--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): ціноутворення в АПК -- ценообразование в АПК -- агропромисловий комплекс України -- агропромышленный комплекс Украины -- продовольчий ринок -- продовольственный рынок -- формування цін -- формирование цен -- біржова торгівля -- биржовая торговля -- ціновий моніторінг АПК -- ценовой мониторинг АПК -- протекціонізм -- протекционизм -- зерно пшениці -- зерно пшеницы -- борошно пшеничне -- мука пшеничная -- насіння соняшнику -- семена подсолнечника -- олія соняшникова -- масло подсолнечное -- цукор-пісок -- сахар-песок -- яловичина -- говядина -- свинина -- масло тваринне -- масло животное Анотація: Викладені теоретичні положення та досвід ціноутворення в умовах формування ринкових відносин в АПК України, а також практика високорозвинутих країн світу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Саблук, П. Т.; Ситник, В. П.; Шпичак, О. М.; Білик, Ю. Д.; Саблук, П. Т. \ред.\; Ситник , В. П. \ред.\; Шпичак, О. М. \ред.\ Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Т35 Терлецька, Зеновія. Українські страви [] = UKRAINIAN DISHES / Зеновія Терлецька. - Нью-Йорк : Союз Українок Америки, 1990. - 201, [5] с. : іл. - Покажч.: с. 195-201. - 20.00 грн
Рубрики: Кухня--Національні традиції--Україна--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): українські страви -- украинские блюда -- закуски -- борщі -- борщи -- юшки -- ухи -- м'ясні страви -- мясные блюда -- яловичина -- говядина -- телятина -- баранина -- дичина -- дичь -- риба -- рыба -- раки -- городина -- овощи -- салати -- салаты -- підливи -- подливы -- страви з яєць -- блюда из яиц -- печиво -- печенье -- торти -- торты -- ягоди -- ягоды -- горілки -- водки Анотація: Подаються приписи страв, що при кінці 19 ст. і в першій половині 20 ст. були вживані в цілій Україні, та в Галичині вони особливо вкорінилися, маючи можливість безперервного розвитку. В ті часи українське харчування на приходствах, хуторах і домах тодішньої інтелігенції по містах дійшло до найвищого розквіту і могло суперничати сміло з вибагливими стравами других народів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Степасюк, Л. М. Конкурентоспроможність продукції скотарства на світовому ринку [] / Л. М. Степасюк, З. М. Тітенко> // Формування ринкових відносин в Україні. - 2013. - N 7/8, № 7. - С. 102-106. - Л-ра в кінці ст. Рубрики: Молочне скотарство--Україна Кл.слова (ненормовані): молоко -- яловичина Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Тітенко, З. М. Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) Замовлені прим-ки для відділів: ВВ |
> Шифр: tvuk/2016/9/10 Журнал 2016р. N 9/10 Палій, А. Визначення мийної дії розчинів для очищення молокопровідних систем / А. Палій. - С.11-13. - Бібліогр. в кінці ст. : фот. Ученые предупреждают: пестициды вызывают у шмелей амнезию. - С.17-18 : фот. Польовий, Л. Яловичина від надремонтних теличок / Л. Польовий, В. Ліцький. - С.18-22. - Бібліогр. в кінці ст. : фот. кольор. Васильковская, Татьяна. Сохраним пчел - сохраним жизнь / Т. Васильковская. - С.23-25 : фот. Давиденко, В. Собакововк чи вовкособака / В. Давиденко. - С.30 : фот. Різничук, І. Відгодівля поросят живою масою 40-70 кг / І. Різничук, В. Лимар. - С.34-39. - Бібліогр. в кінці ст. : табл. Глотова, І. Хамон по-українськи: як з кучерявих свиней зробити іспанський делікатес / І. Глотова. - С.40-41 : фот. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Музика, Павло Михайлович. Тенденції розвитку м'ясного тваринництва в контексті забезпечення продовольчої безпеки [] / П. М. Музика, Р. М. Минів, К. М. Гірняк> // Економіка АПК. - 2017. - N 7. - С. 15-23 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти--Виробництво--Продовольча безпека Кл.слова (ненормовані): м'ясна продукція -- яловичина -- телятина -- свинина -- м'ясо птиці -- м'ясопродуктовий підкомплекс Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Минів, Роман Михайлович; Гірняк, Катерина Михайлівна Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Козир, В. М'ясна продуктивність сименталів в умовах степової зони України [] / В. Козир> // Тваринництво України. - 2018. - N 11/12. - С. 22-28 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Велика рогата худоба--Породи Кл.слова (ненормовані): яловичина -- симентальська порода Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Сегеда, С. А. Статистичний аналіз споживання м'яса та м'ясопродуктів в Україні [] / С. А. Сегеда> // Економіка АПК. - 2020. - N 3. - С. 36-46 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти--Споживання--Статистика Кл.слова (ненормовані): яловичина -- свинина -- м'ясо птиці Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Польовий, Л. Яловичина від надремонтних теличок [] / Л. Польовий, В. Ліцький> // Тваринництво України. - 2016. - N 9/10. - С. 18-22 : фот. кольор. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: Велика рогата худоба Кл.слова (ненормовані): чистопорідні ремонтні телички -- яловичина Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ліцький, В. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Тимченко, Л. Спеціалізоване м'ясне скотарство і якісне харчування [] / Л. Тимченко> // Тваринництво України. - 2015. - N 6. - С. 4-7 : табл. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясне скотарство--Харчування Кл.слова (ненормовані): яловичина -- м'язова тканина -- забій тварин Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
В67 Волков, Олексій. Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною [] / Олексій Волков. - Київ : ТОВ Поліпрінт, 2021. - 240 с. - ISBN 978-617-95099-5-7 : 417.50 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): юшки -- борщі -- куліш -- тетеря -- кваша -- січеники -- гурда -- лемішка -- варенуха -- грибна підлива -- яловичина в сметані -- буженина -- печеня -- київський торт по-домашньому -- паска великодня Анотація: Гастрономічні історії з кожного регіону України, 30 кулінарних історій та кращих страв до 30 річчя країни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВУ (1), ВВ (1) Свободны: ВУ (1), ВВ (1) |