И25 Ивли, Тесса. Дизайн интерьера. 500 креативных идей [] : [альбом] / Тесса Ивли ; [пер. Елена Зайцева]. - Москва : Эксмо, 2007. - 256 с. : ил. - Алф. указ.: с. 252-255. - ISBN 5-699-08080-5 : 78.00 грн
Рубрики: Інтер'єр--Дизайн--Творчість--Історія, 20-21 ст.--Ілюстративні видання Кл.слова (ненормовані): гостиная -- столовая -- прием гостей -- кухня -- спальня -- ванная комната -- сад -- вітальня -- їдальня -- прийом гостей -- ванна кімната Анотація: В издании изложены креативные идеи дизайна интерьера в исследовании Тесса Ивли. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Зайцева, Елена \пер.\ Примірників всього: 1 МИСТ (1) Свободны: МИСТ (1) |
Х98 Художественное убранство русского интерьера ХIХ века [] : очерк-путеводитель / [авт.-сост. разд.: Н. Ю. Гусева и др.]. - Л. : Искусство. Ленингр. отд-ние, 1986. - 143 с. : ил., планы. - Библиогр.: с. 142. - 1.80 р.
Рубрики: Інтер'єр--Росія, 19 ст.--Ілюстровані видання Кл.слова (ненормовані): російський інтер'єр -- русский интерьер -- Государственный Эрмитаж -- Державний Ермітаж -- модерн -- Зимний дворец -- Зимовий палац -- будуар -- Готический кабинет -- Готичний кабінет -- Помпейская столовая -- Помпейська їдальня Анотація: О русском интерьере 19 ст. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Гусева, Н. Ю. \сост.\; Орлова, К. А. \сост.\; Уханова, И. Н. \сост.\; Петрова, Т. А. \сост.\ Примірників всього: 2 МИСТ (1), ФОНД (1) Свободны: МИСТ (1), ФОНД (1) |
А87 Архіпов, Віктор Віталійович. Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
М84 Мостова, Л. М. Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Новікова, О. В. Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Генега, Роман. Система громадського харчування повоєнного Львова: старі та нові практики [Текст] / Р. Генега> // Укр. іст. журн. - 2019. - N 3. - С. 48-73. - Бібліогр. в підрядковій прим. . - ISSN 0130-5247 Рубрики: Громадське харчування--Історія--Львів, місто Кл.слова (ненормовані): радянська влада -- продуктові картки -- їдальня -- ресторан -- хліб -- населеня Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |