747
И25


    Ивли, Тесса.
    Дизайн интерьера. 500 креативных идей [] : [альбом] / Тесса Ивли ; [пер. Елена Зайцева]. - Москва : Эксмо, 2007. - 256 с. : ил. - Алф. указ.: с. 252-255. - ISBN 5-699-08080-5 : 78.00 грн
УДК
ББК 85.128
Рубрики: Інтер'єр--Дизайн--Творчість--Історія, 20-21 ст.--Ілюстративні видання
Кл.слова (ненормовані):
гостиная -- столовая -- прием гостей -- кухня -- спальня -- ванная комната -- сад -- вітальня -- їдальня -- прийом гостей -- ванна кімната
Анотація: В издании изложены креативные идеи дизайна интерьера в исследовании Тесса Ивли.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Зайцева, Елена \пер.\
Примірників всього: 1
МИСТ (1)
Свободны: МИСТ (1)

747(47+57)
Х98


   
    Художественное убранство русского интерьера ХIХ века [] : очерк-путеводитель / [авт.-сост. разд.: Н. Ю. Гусева и др.]. - Л. : Искусство. Ленингр. отд-ние, 1986. - 143 с. : ил., планы. - Библиогр.: с. 142. - 1.80 р.
УДК
ББК 85.128(4РОС)5
Рубрики: Інтер'єр--Росія, 19 ст.--Ілюстровані видання
   
Кл.слова (ненормовані):
російський інтер'єр -- русский интерьер -- Государственный Эрмитаж -- Державний Ермітаж -- модерн -- Зимний дворец -- Зимовий палац -- будуар -- Готический кабинет -- Готичний кабінет -- Помпейская столовая -- Помпейська їдальня
Анотація: О русском интерьере 19 ст.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Гусева, Н. Ю. \сост.\; Орлова, К. А. \сост.\; Уханова, И. Н. \сост.\; Петрова, Т. А. \сост.\
Примірників всього: 2
МИСТ (1), ФОНД (1)
Свободны: МИСТ (1), ФОНД (1)

642.5(075.8)
А87


    Архіпов, Віктор Віталійович.
    Організація ресторанного господарства [] : навч. посібник / В. В. Архіпов. - 3-є вид. - К. : Центр учбов. л-ри, 2016. - 279, [1] с. : рис., табл. - Дод.: с. 205. - ISBN 978-617-673-416-1 : 122.40 грн
УДК
ББК 36.99я73
Рубрики: Ресторани--Організація--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
організаційно-правові форми підприємств -- їдальня -- ресторан -- бар -- кафе -- закусочна -- постачання підприємств ресторанного господарства -- складське господарство ресторана -- тарне господарство ресторана -- структура виробництва -- структура производства -- організація виробництва -- меню -- оперативне планування виробництва -- технологічна документація -- організація праці
Анотація: Організація виробництва у ресторанному бізнесі: постачання, складське господарство, організація цехів, роздаткових ліній, питання раціональної організації праці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

640.43:642.5(075,8)
М84


    Мостова, Л. М.
    Організація обслуговування на підприємствах рестораннного господарства [] : навч. посібник / Л. М. Мостова, О. В. Новікова. - 2-е вид. - Київ : Ліра-К, 2016. - 386, [2] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 366-367. - Дод.: с. 368-386. - ISBN 978-966-2609-12-7 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.995я73
Рубрики: Ресторанно-готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
ресторан -- бар -- кафе -- їдальня -- буфет -- ресторанні послуги -- готельні послуги -- виробничі приміщення -- торгові приміщення -- столовий посуд -- столова білизна -- меню -- карти напоїв -- банкетне обслуговування -- банкет-фуршет -- банкет-весілля -- кейтерингове обслуговування -- музичне обслуговування -- транспортне ресторанне обслуговування -- туристичне ресторанне обслуговування
Анотація: Характеристика організації обслуговування в закладах ресторанного господарства різних типів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Новікова, О. В.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)



    Генега, Роман.
    Система громадського харчування повоєнного Львова: старі та нові практики [Текст] / Р. Генега // Укр. іст. журн. - 2019. - N 3. - С. 48-73. - Бібліогр. в підрядковій прим. . - ISSN 0130-5247
Рубрики: Громадське харчування--Історія--Львів, місто
Кл.слова (ненормовані):
радянська влада -- продуктові картки -- їдальня -- ресторан -- хліб -- населеня

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1)
Вільні: ПЧЗ (1)