С 73 Споживання основних продуктів харчування населенням Житомирщини [] : екон. доповідь / Голов. упр. статистики у Житомир. обл. ; [за ред. Г. А. Пашинської]. - Житомир : Голов. упр. статистики у Житомир. обл., 2008. - 25 с. : табл. - 034.63 грн
Рубрики: Харчові продукти--Споживання--Житомирська область--Статистичні матеріали Сільськогосподарська продукція--Житомирська область--Статистичні матеріали Житомирська область--Харчові продукти Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- статистика Житомирщини -- статтистика Житомирщины -- фонди споживання -- фонды потребления Анотація: Інформація щодо тенденцій сільськогосподарського виробництва, стану переробної промисловості, джерел формування фондів споживання та рівень споживання омсновних продуктів харчування населенням області. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пашинська, Г.А. \ред.\; Харчова промисловість 4.02.08Голов. упр. статистики у Житомир. обл. Примірників всього: 1 ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Бондаренко, Галина. Національна кухня в контексті запитів сучасного ринку [] / Г. Бондаренко, М. Бех, О. Таран> // Народна творчість та етнографія. - 2015. - N 5. - С. 96 - 103 . - ISSN 0130-6936 Рубрики: Кухня українська Харчові продукти--Україна Житомирська область--Кухня українська Житомирська область--Харчові продукти Кл.слова (ненормовані): національні страви -- национальные блюда -- харчові продукти -- пищевые продукты -- продуктові магазини -- продуктовые магазины -- народна кулінарія -- народная кулинария -- м'ясні вироби -- мясные изделия -- молочні продукти -- молочные продукты -- соління -- соления Анотація: Регіональні традиції національної кухні на прикладі Вінницької та Житомирської областей. Результати експедиційного обстеження ринку регіональних продуктів цих областей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бех, Микола; Таран, Олена; Етнографія 2.04 Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |