Д 66 Домарецький, В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [] : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; за ред. В. А. Домарецького. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 408 с. : рис., табл. - Літ.: с. 401. - ISBN 966-8609-02-6 : 75.00 грн, 81.00 грн
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): антиоксиданти -- біологічно активні добавки -- здоровий спосіб життя -- солодові екстракти -- екстракти лікарських рослин -- ферментовані безалкогольні напої -- безалкогольні напої -- алкогольні напої -- ароматні спирти -- морси -- спиртовані соки -- технологія соків -- екологія виробництва екстрактів -- економіка безалкогольної промисловості Анотація: Виробництво солоду, екстратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків тощо. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С49 Слюсаренко, Тамара Платоновна. Основы микробиологии, гигиены и санитарии пивоваренного и безалкогольного производства [] : учеб. пособие для проф.-техн. училищ / Т. П. Слюсаренко, Л. Р. Решетняк. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 184 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 178. - Предм. указ.: с. 179-182. - ISBN 5-10-001313-3 : 0.30 р.
Рубрики: Пивоварне виробництво--Навчальні видання Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): пивоваренное производство -- производство безалкогольных напитков -- пищевые заболевания -- харчові захворювання -- гельминтозные заболевания -- гельмінтозні захворювання -- гигиена обслуживающего персонала -- гігієна обслуговуючого персоналу -- микроорганизмы пивоваренного производства -- мікроорганізми пивоварного виробництва -- микроорганизмы безалкогольного производства -- мікроорганізми безалкогольного виробництва -- микробиологический контроль -- мікробіологічний контроль -- санитарно-бактериологический контроль -- санітарно-бактеріологічний контроль Анотація: Рассмотрены основные группы микроорганизмов, встречающиеся в производстве пива, кваса и безалкогольных напитков, их роль в получении и сохранении качества напитков. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Решетняк, Людмила Расуловна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т 38 Технология пивоваренного и безалкогольного производства [] : технолог. расчеты : практикум / [А. Е. Мелетьев и др.] ; под ред. А. Е. Мелетьева. - Киев : Вища шк., 1986. - 192 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Прил.: с. 171-187. - Лит.: с. 188-189. - 0.55 р.
Рубрики: Пивоварне виробництво--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): пивоваренное производство -- безалкогольные напитки -- солод -- хлебный квас -- хлібний квас -- безалкогольные газированные напитки -- безалкогольні газовані напої -- сточные воды пивоварения -- стічні води пивоваріння -- сточные воды безалкогольных производств -- стічні води безалкогольного виробництва Анотація: Учебное пособие содержит технологические расчеты на производство пива, солода, кваса, безалкогольных напитков, а также сточных вод этих производств. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мелетьев, Анатолий Евгеньевич; Домарецкий, Виталий Афанасьевич; Емельянова, Нина Александровна; Колотуша, Петр Васильевич; Мелетьев, Анатолий Евгеньевич \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |