В 56 Вкусная энциклопедия домашней кухни. 2000 уникальных рецептов на каждый день [] / [сост. В. М. Рошаль]. - М. : АСТ : Полиграфиздат ; СПб. : Сова, 2011. - 576 с. : ил. - Уклад. зазначено на звороті тит. арк. - Лит.: с. 557. - ISBN 978-5-17-065114-6 : 149.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- приправи -- приправы -- салаты -- салати -- вегетарианские блюда -- вегетаріанські страви -- детский стол -- дитячий стіл -- мясные блюда -- м'ясні страви -- страви з морепродуктів -- холодные закуски -- холодні закуски -- бутерброды -- бутерброди -- горячие закуски -- гарячі закуски -- супи -- рыбные блюда -- рибні страви -- интимный ужин -- інтимна вечеря -- эротическая кулинария -- еротична кулінарія -- овочеві страви -- грибная кулинария -- грибна кулінарія -- молочні страви -- молочные блюда Анотація: Разнообразие рецептов салатов и закусок, супов, блюд из мяса, рыбы и овощей, прекрасных десертов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Рошаль, В. М. \сост.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
А18 Авдеев, Павел Яковлевич. Домашнее питание: вкусно, экономно, разнообразно [] / П. Я. Авдеев. - 2-е изд. - Минск : Полымя, 1992. - 207 с. : рис. - Лит.: с. 206. - ISBN 5-345-00392-0 : 55.00 крб
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- рациональное питание -- раціональне харчування -- компоненты пищи -- компоненти їжі -- гигиена приготовления пищи -- гігієна приготовування їжі -- рациональное меню -- раціональне меню -- рецептуры блюд -- рецептури страв -- вегетарианская кухня -- вегетаріанська кухня Анотація: Рассказывается о том, как рационально использовать продукты, о резервах экономии и домашнем питании, приготовление блюд. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 4 ФОНД (2), ВВ (2) Свободны: ФОНД (2), ВВ (2) |
Б11 Білоцька, Вікторія Болеславівна. Домашня кулінарія [] / В. Б. Білоцька, В. В. Карсекіна. - 2-ге вид. - Київ : Техніка, 1993. - 143 с. - ISBN 5-335-01251-X : 600.00 крб
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): холодні закуски -- гарячі закуски -- супи -- страви з м'яса -- страви з риби -- страви з борошна -- страви з макаронів -- страви з картоплі -- страви з овочів -- гарніри -- соуси -- солодкі страви -- вироби з тіста -- напої Анотація: Описано широкий асортимент різноманітних за складністю приготування страв: оригінальних холодних та гарячих закусок, перших, других та солодких страв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Карсекіна, Валентина Вікторівна Примірників всього: 3 ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), АБ (1), ФОНД (1) |
Г61 Головков, Анатолий Эммануилович. Разносолы деревенской кухни [] / А. Э. Головков. - Москва : Росагропромиздат, 1989. - 240 с. : рис. - Алф. указ.: с. 227-236. - ISBN 5-260-00194-X : 3.00 р.
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- овощные блюда -- овочеві страви -- бутерброды -- бутерброди -- супы -- супи -- национальные блюда -- національні страви -- вторые блюда -- другі страви -- мясные блюда -- м'ясні страви -- рыбные блюда -- рибні страви -- напитки -- напої -- мучные изделия -- борошняні вироби -- молочные блюда -- молочні страви Анотація: Рассказано как заготавливать, хранить и использовать в домашнем хозяйстве продукты, как готовить вкусную и разнообразную пищу. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
С34 Сизова, Антонина Васильевна. Готовим по-домашнему [] / А. В. Сизова ; [ред. Л. И. Воробьева ; худож. А. А. Шкрабо, Б. К. Ушаков]. - 2-е изд., перераб. и доп. - Москва : Колос, 1993. - 334, [2] с. : ил. - ISBN 5-10-002906-4 : 15.00 грн
Рубрики: Домашня кулінарія--Рецептура--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): домашняя кулинария -- кулинария -- кулінарія -- кулинарные рецепты -- кулінарні рецепти -- домоводство Анотація: Книга предлагает домашним кулинарам рецепты закусочных и вторых блюд, большой выбор изделий из пресного, дрожжевого, разных видов сладкого теста. В них дана подробная технология приготовления на основе личного опыта автора. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Воробьева, Л. И. \ред.\; Шкрабо, А. А. \худож.\; Ушаков, Б. К. \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |