Н59 Нечаюк, Лідія Іванівна. Готельно-ресторанний бізнес: менеджмент [] : [навч. посібник] / Л. І. Нечаюк, Н. О. Телеш. - Київ : Центр навч. л-ри, 2003. - 348 с. : граф., табл. - Бібліогр. в кінці розд. - ISBN 966-8253-28-0 : 25.00 грн
Рубрики: Економіка--Менеджмент--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): менеджмент -- раціони харчування -- громадське харчування -- мотивація -- планування -- комунікація Анотація: Сучасна теорія менеджменту, функції менеджменту та їх застосування у готельно-ресторанному бізнесі. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Телеш, Наталія Олександрівна Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |
М14 Майталь, Шломо. Экономика для менеджеров. Десять важных инструментов для руководителей [] = Executive economics / Шломо Майталь; [пер. с англ. Ю. И. Лащинской ; науч. ред. И. В. Липсица, И. Б. Гуркова] ; Акад. нар. хоз-ва. - М. : Дело, 1996. - 416 с. : табл., рис. - Прим.:с. 375-389. - Указ.:с.392-416. - ISBN 5-7749-0002-9 : 30.00 грн
Рубрики: Економіка--Менеджмент--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): экономичесая теория -- економічна теорія -- прибыль -- прибуток -- затраты -- затрати -- цена -- ціна -- рынки -- ринки -- спрос -- попит -- риск -- ризик -- конкуренция -- конуренція Анотація: Простые, эффективные инструменты принятия решений, которые обеспечат преимущество руководителям различных организаций в современном мировом хозяйстве. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лащинская, Ю. И. \пер.\; Липсиц, Игорь Владимирович \ред.\; Гурков, Игорь Борисович \ред.\; Академия народного хозяйства Примірників всього: 2 ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1) |