П12 Павлов, Алексей Николаевич. Повышение содержания белка в зерне [] / А. Н. Павлов ; отв. ред. А. А. Прокофьев. - М. : Наука, 1984. - 118 с. : рис., табл. - (Наука - сельскому хозяйству). - Лит.: с. 114-115. - Предм. указ.: с. 116-117. - 0.45 р.
Рубрики: Зерно (харч.)--Білок--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): белки зерна -- білки зерна -- злаковые культуры -- злакові культури -- минеральное питание растений -- мінеральне живлення рослин -- минеральный азот -- мінеральний азот -- хлебопекарные качества зерна -- хлібопекарські якості зерна Анотація: Возможности повышения белковости зерна злаковых культур агротехническим и селекционным путем. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Прокофьев, А. А. \ред.\ Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Зібрати якісне зерно [] / Н. Умрихін [та ін.]> // Агробізнес сьогодні. - 2019. - N 14 (лип.). - С. 40-42 : табл. Рубрики: Зерно (харч.)--Білок Кл.слова (ненормовані): збирання зерна -- білок зерна -- клейковина зерна Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Умрихін, Назар; Гайденко, Олег; Коршунова, Юлія; Мостіпан, Т. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |