Яхно, Т. П. Перспективні напрями розвитку вітчизняного гастротуризму в умовах євроінтеграції [] / Т. П. Яхно, Ю. А. Мартинюк> // Регіон. екон. - 2020. - N 4. - С. 125-130. - Бібліогр. в кінці ст. . - ISSN 1562-0905 Рубрики: Європейська інтеграція--Україна Туристична індустрія--Розвиток--Україна Кулінарія--Національні традиції--Україна Кл.слова (ненормовані): гастротуризм -- дегустація продуктів і страв -- кулінарні традиції -- туристичні потоки Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мартинюк, Ю. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ПЧЗ (1) Вільні: ПЧЗ (1) |