Д19 Даньшина, Мария Степановна. Что следует знать о мясе [] / М. С. Даньшина, Н. С. Даньшин, Э. Н. Дик ; отв. ред. И. С. Загаевский. - 2-е изд., доп. - Кишинев : Штиинца, 1989. - 142 с. : ил. - Лит.: с. 139-140. - ISBN 5-376-00221-7 : 0.30 р.
Рубрики: Ветеринарія--Популярні видання М'ясні продукти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): структура м'яса -- структура мяса -- класифікація м'яса -- классификация мяса -- хімічний склад м'яса -- химический состав мяса -- зберігання м'яса -- хранение мяса -- консервування м'яса -- консервирование мяса -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- хвороби тварини і людини -- болезни животных и человека Анотація: Свойства мяса, инфекционные и инвазионные заболевания животных, передающиеся человеку. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Даньшин, Николай Сергеевич; Дик, Эмма Николаевна; Загаевский, И. С. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Основные понятия "Барьерных" технологий []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 7. - С. 32-33 : рис. Рубрики: Продовольча безпека М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- м'ясні продукти -- безопасность питания -- безпека харчування -- безопасность мясных продуктов -- безпека м'ясних продуктів -- термическая обработка мяса -- термічна обробка м'яса Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Крижова, Ю. П. Напівфабрикати, збагачені кальцієм [] / Ю. П. Крижова, М. А. Морозова> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2018. - N 10. - С. 32-34 : рис. - Бібліогр. в кінці ст. Рубрики: М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): м'ясні напівфабрикати -- використання яєчної шкаралупи -- профілактика остеопорозу Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Морозова, М. А. Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Шубина, Галина. Local Foodie: крафтовые мясные продукты [] / Г. Шубина> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 1. - С. 12-15 : рис. Рубрики: М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- крафтовые сыровяленные колбасы -- крафтові сировялені ковбаси Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Деликатес. История народов и поколений []> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2019. - N 11. - С. 54 : рис. Рубрики: М'ясні продукти Кл.слова (ненормовані): мясные продукты -- хамон -- прошутто -- бастурма -- суджук Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |