Вплив біологічно активних сполук на стабільність жирового комплексу м'яса птиці механічного обвалювання під час зберігання [] / Л. У. Войцехівська [та ін.] // Вісник аграрної науки. - 2020. - N 9. - С. 68-74 : рис. - Бібліогр. в кінці ст.
Рубрики: Птиця--М'ясне виробництво--Зберігання
Кл.слова (ненормовані):
антиоксиданти -- м'ясопереробна галузь -- натуральні екстракти -- окиснювальні процеси

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Войцехівська, Л. У.; Борсолюк, Л. М.; Охріменко, Ю. І.; Вербицький, С. Б.; Шелкова, Т. В.

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)