В65 Войналович, Олександр Володимирович. Охорона праці в галузі (харчові технології) [] : підручник / О. В. Войналович, Є. І. Марчишина ; Нац. ун-т біоресурсів і природокористування України. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 581, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 431. - Предм. покажч.: с. 432-433. - Дод.: с. 434-581. - ISBN 978-611-01-1228-4 : 410.00 грн
Рубрики: Рибні продукти--Переробка--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Харчові технології--Охорона праці--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): переробка риби -- управління охороною праці -- водні біоресурси -- рибопереробні підприємства -- соціальне стахування -- аналіз умов праці -- вимоги техніки безпеки -- технологічні процеси переробки риби -- лабораторії рибопереробних підприємств -- виробничі приміщення -- електробезпека рибопереробних підприємств -- пожежна безпека рибопереробних підприємств -- долікарська допомога потерпілим -- нещасні випадки Анотація: Вимоги до забезпечення нормативних умов праці на підприємствах з переробки риби та інших водних біоресерсів, функціонування системи охорони праці. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Марчишина, Євгенія Іванівна; Національний університет біоресурсів і природокористування України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |