Т41 Тимощук, Іван Іванович. Переробка продуктів тваринництва в домашніх умовах [] / І. І. Тимощук. - 2-ге вид., допов. - Київ : Урожай, 1991. - 182 с. : рис., фот. кол. - Бібліогр.: с. 179-180. - ISBN 5--337-00846-3 : 4.20 р.
Рубрики: Тваринництво--Продукція--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): харчова цінність м'яса -- харчова цінність молока -- харчова цінність яєць -- методи забою тварин -- зберігання продуктів тваринництва -- рецепти приготування м'ясних страв -- характеристика блюд з молока -- молочнокислі продукти -- страви з яєць -- дитяче харчування Анотація: Описано харчову цінність м'яса різних видів тварин і птиці, молока та молочних продуктів. Наведено рецепти приготування страв з м'яса та молока. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |