338.439(477)
М 54


   
    Методичні положення та норми продуктивності на виробництво м'яса і м'ясних продуктів [] / В. В. Вітвіцький [та ін.]. - К. : Украгропромпродуктивність, 2007. - 480 с. : табл. - (Бібліотека спеціаліста АПК "Економічні нормативи"). - ISBN 966-8785-15-0 : 036.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)306.7н2
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Наукові видання
   М'ясні продукти--Виробництво--Наукові видання

   
Кл.слова (ненормовані):
норми праці -- нормы труда -- продуктивность -- продуктивність
Анотація: Методика розрахунку норм продуктивності для м'ясопереробних підприємств.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Вітвіцький, В.В.; Ковальчук, В.І.; Полонська, О.М.; Максимчук, М.А.
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)