Пономарьов, С. Житомирщина: тваринництво та м'ясопереробна галузь [] / С. Пономарьов> // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2010. - N 3. - С. 92-95. - (Регіон) : табл. Рубрики: Тваринництво--Житомирська область М'ясопереробна промисловість--Житомирська область Харчова промисловість--Житомирська область Житомирська область--Тваринництво Житомирська область--М'ясопереробна промисловість Житомирська область--Харчова промисловість Анотація: Розвиток агропромислового комплексу, тваринництва, харчової та м'ясопереробної промисловості Житомирщини. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Харчова промисловість 4.02.08 Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1) Вільні: ВВ (1) |
Х22 Харчишина, Олена Володимирівна. Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [] : монографія / Харчишина Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011. - 289, [1] с. : рис., табл., портр. - Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289. - У змісті: Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області. - ISBN 978-966-485-095-4 : 35.00 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Україна--Наукові видання Харчові підприємства--Управління--Україна--Наукові видання Харчова промисловість--Житомирська область--Наукові видання Житомирська область--Харчова промисловість -- Наукові видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- організаційна культура підприємства -- организационная культура предприятия -- культура організації -- культура организации -- корпоративна культура -- корпоративная культура -- обряди організації -- обряды организации Анотація: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |