Пономарьов, С.
    Житомирщина: тваринництво та м'ясопереробна галузь [] / С. Пономарьов // Мясной бизнес : МБ : науч.-практ. журнал. - 2010. - N 3. - С. 92-95. - (Регіон) : табл.
Рубрики: Тваринництво--Житомирська область
   М'ясопереробна промисловість--Житомирська область

   Харчова промисловість--Житомирська область

   Житомирська область--Тваринництво
    Житомирська область--М'ясопереробна промисловість

    Житомирська область--Харчова промисловість

Анотація: Розвиток агропромислового комплексу, тваринництва, харчової та м'ясопереробної промисловості Житомирщини.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Харчова промисловість 4.02.08

Є примірники у відділах: всього 1 : ВВ (1)
Вільні: ВВ (1)


338.439(477)*М
Х22


    Харчишина, Олена Володимирівна.
    Формування організаційної культури в системі менеджменту підприємств харчової промисловості [] : монографія / Харчишина Олена Володимирівна ; Нац. ун-т харч. технологій. - Житомир : Вид-во ЖДУ ім. І. Франка, 2011. - 289, [1] с. : рис., табл., портр. - Літ.: с. 257-269. - Дод.: с. 270-289. - У змісті: Особливості сучасного стану та тенденції розвитку галузі харчової промисловості Житомирської області. - ISBN 978-966-485-095-4 : 35.00 грн
УДК
ББК 65.9(4УКР)304.25
Рубрики: Харчова промисловість--Економіка--Україна--Наукові видання
   Харчові підприємства--Управління--Україна--Наукові видання

   Харчова промисловість--Житомирська область--Наукові видання

   Житомирська область--Харчова промисловість -- Наукові видання
Кл.слова (ненормовані):
місцеві видання -- местные издания -- організаційна культура підприємства -- организационная культура предприятия -- культура організації -- культура организации -- корпоративна культура -- корпоративная культура -- обряди організації -- обряды организации
Анотація: Дослідження теоретичних засад організаційної культури в контексті сучасної парадигми менеджменту, аналіз сучасного стану галузі харчової промисловості України та Житомирської області, проблеми і перспективи формування організаційної культури в системі управління підприємствами харчової промисловості України.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
КР (1)
Свободны: КР (1)