Г46 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X. Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П. Примірників всього: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (2) |
М54 Методи контролю якості харчової продукції [] : навч. посіб. / [О. І. Черевко [та ін.] ; за заг. ред. Л. М. Крайнюк ; Харків. держ. ун-т харчування та торгівлі, СНАУ. - Суми : Унів. кн., 2013. - 511, [1] с. : табл., рис. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 500-504. - Дод.: с. 505-511. - ISBN 978-966-680-583-9 : 150.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- органолептичне оцінювання -- оцінювання безпечності продуктів -- фізико-хімічні показники якості -- міжгалузеві стандарти методів контролю -- якість продукції тваринництва -- якість рослинних жирів -- якість хлібобулочних виробів -- якість кондитерських виробів -- контроль безалкогольних напоїв -- контроль харчових концентратів -- лабораторії харчових виробництв Анотація: Правова база контролю якості харчової продукції, охарактеризовано нормативні показники та методи їх вимірювання, описано методологію добору проб харчової продукції під час контролю. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Черевко, Олександр Іванович; Крайнюк, Людмила Миколаївна; Касілова, Людмила Олексіївна; Димитрієвич, Л. Р.; Крайнюк, Л. М. \ред.\; Харківський державний університет харчування та торгівлі, СНАУ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
С74 Справочник по качеству продукции животноводства [] / под ред. П. П. Остапчука. - Киев : Урожай, 1979. - 320 с. : рис., табл. - Прил.: с. 305-314. - 1.20 р.
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Довідкові видання Кл.слова (ненормовані): пищевые продукты -- молоко -- мясо крупного рогатого скота -- м'ясо великої рогатої худоби -- свинина -- качество шерсти овец -- якість вовни овець -- качество овчин -- якість овчини -- качество смушков -- якість смушку -- овечье молоко -- овече молоко -- качество яиц -- якість яєць -- мясо птицы -- м'ясо птиці -- мясо кроликов -- м'ясо кроликів -- продукция рыбоводства -- продукція рибництва -- продукция пчеловодства -- продукція бджолярства Анотація: Обобщены данные по качеству продукции животноводства, птицеводства, кролиководства, пчеловодства и рыбоводства. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Остапчук, П. П. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ф50 Фізіолого-гігієнічні аспекти оцінки якості продуктів [] : підручник / Л. Ф. Павлоцька [та ін.] ; М-во освіти і науки України. - Харків : Світ книг, 2016. - 531, [1] с. : табл., рис. - Дод.: с.411-529. - Літ.: с. 530-531. - ISBN 978-966-2678-36-9 : 261.00 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи Фізіологічні основи гігієни харчування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- амінокислоти -- ліпіди -- вуглеводи -- вітаміни -- мінеральні речовини -- генетично-модифіковані продукти -- харчові добавки -- забруднювачі біологічної природи -- забруднювачі хімічної природи -- профілактика харчових захворювань Анотація: Характеристика речовин у процесах життєдіяльності людини, сучасні рекомендаційні норми їх споживання, наслідки нестачі та надлишку в раціонах, джерела в їжі. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Павлоцька, Лариса Федірівна; Дуденко, Ніна Василівна; Євлаш, Вікторія Владленівна; Скуріхіна, Людмила Андроніківна; Міністерство освіти і науки України Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |