Х46 Хімія харчування [] : метод. матеріали / [упоряд.: О. Каретникова, Г. Мальченко ; редрада: Г. Мальченко та ін.]. - К. : Ред. загальнопед. газет, 2005. - 128 с. : рис., табл. - (Бібліотека "Шкільного світу"). - ISBN 966-8651-32-4 : 4.42 грн Рубрики: Харчування--Ферменти--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): хімія травлення -- химия пищеварения -- вуглеводи -- углеводы -- білки -- белки -- жири -- жиры -- мінеральні речовини -- минеральные вещества -- вітаміни -- витамины -- харчові добавки -- пищевые добавки -- штучна їжа -- искусственная пища -- токсичні метали -- токсические металлы Анотація: Збірник містить інформацію про хімічні елементи та речовини, що входять до складу харчових продуктів, про перетворення їх під час приготування їжі, хімічні реакції під час травлення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Каретникова, О. \упоряд.\; Мальченко, Г. \упоряд.\; Мальченко, Г. \ред.\; Крикля, Л. \ред.\; Мосієнко , М. \ред.\; Кузьменко , Г. \ред.\ Примірників всього: 1 ЧЗ (1) Свободны: ЧЗ (1) |