Н11 Нікулін, Олександр Васильович. Основи мікробіології, санітарії та гігієни хлібопекарського виробництва [] : посібник / О. В. Нікулін, Н. П. Малінкіна, Л. Л. Гладишко. - Житомир : Полісся, 2004. - ISBN 966-655-082-2 : 12.65 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- борошняні вироби -- мікробіологія хлібопекарського виробництва -- харчові захворювання -- гігієна праці в хлібопеченні -- виробнича санітарія Анотація: Будова, життєдіяльність та розповсюдження мікроорганізмів, їх значення в приготуванні борошняних виробів, перш за все - хліба. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Малінкіна, Ніна Павлівна; Гладишко, Людмила Леонідівна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
М 28 Мармузова, Людмила Викторовна. Основы микробиологии, санитарии и гигиены производства хлебобулочных и мучных кондитерских изделий [] : учеб. пособие / Л. В. Мармузова. - Москва : Агропромиздат, 1989. - 143 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 136. - Предм. указ.: с. 137-140. - ISBN 5-10-000198-4 : 0.20 р.
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Мікробіологія--Санітарія--Гігієна--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): микрофлора пшеничного теста -- мікрофлора пшеничного тіста -- микрофлора ржаного теста -- мікрофлора житнього тіста -- пищевые инфекции -- харчові інфекції -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гигиена труда -- гігієна праці -- санитарно-гигиенический режим хлебопекарного производства -- санітарно-гігієнічний режим хлібопекарного виробництв Анотація: Вопросы общей микробиологии, микробиологии хлебобулочных и мучных кондитерских изделий. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |