М 11 Мікробіологія молока і молочних продуктів з основами ветеринарно-санітарної експертизи [] : навч. посібник / О. М. Бергілевич [та ін.] ; за ред. Касанчука В. В. - Суми : Унів. кн., 2010. - 320 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.301-319. - ISBN 978-966-680-511-2 : 78.40 грн, 78.00 грн
Рубрики: Молочне виробництво--Мікробіологія --Навчальні видання Ветеринарна санітарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мікроорганізми молока -- микроорганизмы молока -- молочнокислі стрептококи -- молочнокислые стрептококи -- молочнокислі палочки -- молочнокислые палочки -- пропіоновокислі бактерії -- пропионокислые бактерии -- біфідобактерії -- бифидобактерии -- дріжджі -- дрожжи -- гнильні бактерії -- гнильные бактерии -- бактеріофаги -- бактериофаги -- плісняві гриби -- плесневые грибы -- патогенні мікроорганізми -- патогенные микроорганизмы -- сире молоко -- сырое молоко -- закваска -- кисломолочні продукти -- кисломолочные продукты -- вершкове масло -- сливочное масло -- сири -- молочні консерви -- молочные консервы -- морозиво -- мороженое -- знежирене молоко -- обезжироенное молоко -- молочна сироватка -- морлочная сыворотка -- маслянка Анотація: Систематика, морфологія та біологічні властивості мікроорганізмів молока й молочних продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бергілевич, О. М.; Семанюк, В. І.; Косянчук, В. В.; Ковальчук, Р. Л.; Касянчук, В. В. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
М32 Мастаков, Николай Николаевич. Технология тепловой обработки молока [] : учеб. пособие / Н. Н. Мастаков. - Киев : Выща шк., 1990. - 167 с. : рис., табл. - Прил.: с. 161-162. - Лит.: с. 163-164. - ISBN 5-11-001820-0 : 0.30 р.
Рубрики: Молоко--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): коровье молоко -- коров'яче молоко -- охлаждение молока -- охолодження молока -- пастеризация молока -- пастеризація молока -- стерилизация молока -- стерилізація молока -- сепарирование молока -- сепарування молока -- производство кисло-молочных продуктов -- виробництво кисломолочних продуктів -- производство сыра -- виробництво сиру -- производство масла -- виробництво масла -- производство мороженого -- виробництво морозива Анотація: Характеристика молока, изменение его составных частей при охлаждении и нагревании в производстве различных видов цельномолочных продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К88 Кугенев, Петр Венедиктович. Практикум по молочному делу [] : учеб. пособие / П. В. Кугенев. - 6-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1988. - 224 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - ISBN 5-10-000459-2 : 0.85 р.
Рубрики: Молочне виробництво--Технології--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): молочное производство -- молоко -- молочные продукты -- молочні продукти Анотація: [Лабораторные работы по молочному делу.] Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Барабанщиков, Николай Васильевич Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |