Я 66 Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посібник / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 304 с. : табл. - Глосарій: с.292-298. - Предм. покажч.: с.299-302. - Л-ра: с.303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 057.50 грн
Рубрики: Технологія м'яса і м'ясних продуктів--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): м'ясо -- мясо -- м'ясопродукти -- мясопродукты -- харчування -- питание -- склад м'яса -- состав мяса -- органолептичні характеристики -- органолептические характеристики -- біохімія тканин -- биохимия тканей -- біохімія органів -- биохимия органов -- забій тварин -- убой животных -- холодильне оброблення -- холодильная обработка -- соління -- соление -- копчення -- копчение -- теплове оброблення -- тепловая обработка -- сушіння -- сушка -- фізичні властивості м'яса -- физические свойства мяса Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пешук, Л.В.; Дроменко, О.Б. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Б 64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство м'яса [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. закл. укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 163, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 58.00 грн
Рубрики: М'ясні продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): скотарство -- скотоводство -- свинарство -- свиноводство -- вівчарство -- овцеводство -- конярство -- коневодство -- кролівництво -- кролиководство -- м'ясо нутрій -- мясо нутрий -- м'ясо дичини -- мясо дичи -- продукція страусівництва -- продукция страусоводства Анотація: Товарознавча харатеристика сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини, харчова цінність продукції тваринництва Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П31 Пешук, Людмила Василівна. Технологія переробки вторинних продуктів м'ясної галузі [] : підручник / Л. В. Пешук ; Нац. ун-т харчових технологій. - Київ : Центр учб. літ., 2018. - 365, [1] с. : рис., табл. - Глосарій: с. 357-359. - Літ.: с. 360-365. - ISBN 978-617-673-733-9 : 245.00 грн
Рубрики: М'ясне виробництво--Переробка--Технологія--Навчальні видання для вищої школи Ветеринарна санітарія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): ветеринарно санітарні вимоги -- збирання крові -- переробка крові -- переробка кісток -- скелет сільськогосподарських тварин -- жир-сирець -- ендокринно-ферментна сировина -- колаген-кератинова сировина -- вторинна сировина птахопереробного виробництва -- кормова продукція -- використання відходів Анотація: Характеристика вторинної сировини м'ясної галузі, описані методи її збирання та переробки для отримання лікувальних, кормових та технічних продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |