Д 30 Дементьева, Е. П. Ресторанный бизнес. Секреты успеха [] / Е. П. Дементьева. - Ростов н/Д : Феникс, 2006. - 256 с. : табл. - (Вершина успеха). - ISBN 5-222-09686-6 : 019.00 грн
Рубрики: Економіка громадського харчування--Навчальні видання Ресторанна справа--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): ресторанне виробництво -- ресторанное производство -- маркетинг в ресторанному бізнесі -- франчайзинг в ресторанному бізнесі -- бар -- кав'ярня -- кофейня -- чайна -- пивний бар -- піццерія -- ресторанне обслуговування -- види і специфіка меню -- етикет обслуговування -- підбір персоналу -- метрдотель -- корпоративна культура Анотація: Организационная и технологическая структура работы ресторанов, пректические советы по увеличению прибыльности заведения. Утримувачі документа: ЖОУНБ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Ф75 Фоли, Рэй. Как открыть бар для "чайников" [] = Running a Bar FOR DUMMIES : самоучитель / Р. Фоли, Х. Дизмор ; [пер. с англ. А. Н. Свирид]. - М. : ООО "И. Д. Вильямс", 2008. - 288 с. : ил. - Предм. указ.: с. 275-277. - ISBN 978-5-8459-1436-1 : 79.00 грн
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): управление баром -- управління баром -- бизнес-план -- персонал, клиенты, продукция -- управление запасами -- управління запасами -- материалы и оборудование -- матеріали та обладнання -- составление меню -- складання меню -- обслуживание клиентов -- обслуговування клієнтів -- напитки -- напої -- формирование клиентуры -- формування клієнтури -- пожарная безопасность -- пожежна безпека Анотація: Путиводитель с помощью которого вы сможете ыбрать правильное направление при открытии бара. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дизмор, Х.; Свирид, А. Н. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |