С60 Солдатенков, Дмитрий Вадимович. Современный ресторан: новые форматы [] / Дмитрий Солдатенков. - М. : Ресторан. ведомости, 2006. - 144 с. : рис., фото.цв. - ISBN 5-98176-040-0 : 135.00 грн
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): корпоративные столовые -- корпоративні столови -- ресторан-"трансформер" -- рестораны самообслуживания -- ресторани самообслуговування -- free flow -- рестораны фуд-корт Анотація: Принципы работы ресторанов-самообслуживания, корпоративных столовых, ресторанов-" трансформеров". Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б 11 Бєляєва, Алла Михайлівна. Усе про ресторанний бізнес [] / А. М. Бєляєва. - Донецьк : БАО, 2009. - 544 с. : рис., табл. - ISBN 978-966-481-329-4 : 31.40 грн
Рубрики: Громадське харчування--Ресторан--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): ресторанне господарство -- ресторанний бізнес -- приміщення ресторану -- столовий посуд -- столові прибори -- столова білизна -- сервірування столів -- культура обслуговування -- барна справа -- робота офіціанта -- меню ресторану -- меню бару -- меню кафе -- робота офіціанта -- подача страв -- обслуговування банкетів -- обслуговування прийомів -- обслуговування іноземних туристів -- охорона праці в репсторанних закладах -- пожежна безпека ресторану Анотація: Теоретичні основи організації обслуговування гостей в ресторанах і барах: форми обслуговування гостей, підготовка до роботи залу, сервірування столів, способи подачі страв, основи роботи барів і кафе. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
К98 Кэннон, Говард. Как начать ресторанный бизнес [] : руководство / Г. Кэннон ; [пер. с англ. Ю. Бугровой]. - М. : Астрель, 2009. - 304 с. : табл. - Глоссарий: с. 277-281. - Прил.: с. 282-303. - ISBN 978-5-271-24425-4 : 64.00 грн
Рубрики: Ресторани--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): ресторанный бизнес -- ресторанний бізнес -- базовое меню -- базове меню -- финансирование ресторана -- фінансування ресторану -- рабочий график ресторана -- рорбочий графік ресторану -- факторы риска -- фактори риску -- управление рестораном -- управління рестораном -- управление рисками -- управління рисками -- ресторанный бухучет -- ресторанний бухоблік -- поставщики ресторана -- постачальники ресторану -- ресторанный маркетинг -- ресторанний маркетинг -- ресторанный персонал -- ресторанний персонал -- искусство обслуживания -- мистецтво обслуговування -- прибыль ресторана -- прибуток ресторану Анотація: Технология создания собственного ресторана. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бугрова, Ю. \пер.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |