К50 Клопотенко, Євген. Зваблення їжею з українським смаком [] / Євген Клопотенко ; [ред. група: О. Татьянченко та ін. ; фот.: Ю. Міницька, Ю. Гамова, М. Борисенко. - Київ : Книголав, 2021. - 173, [3] с. : іл. - (Полиця нон-фікшн). - Покажч.: с. 172-173. - ISBN 978-617-7820-57-3 : 225.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Історія--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): Державна програма 2021 -- українські харчі -- м'ясо -- риба -- гриби -- овочі -- закуски -- супи -- каші -- випічка -- солодке -- напої Анотація: Автор присвятив кілька років вивченню кулінарних книжок про національні страви різних часів, подорожував Україною та спілкувався з багатьма істориками, щоб сформувати власне розуміння української кухні. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Татьянченко, Олексій \ред.\; Лі, Ганна \ред.\; Руднєвська, Ірина \ред.\; Єськова, Євгенія \ред.\; Любенко, Олена \ред.\; Пархомець, Олена \ред.\; Міницька, Юлія \фот.\; Гамова, Юлія \фот.\; Борисенко, Микола \фот.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
І-25 Івченко, Зоряна. Готуємо по-українськи [] / Зоряна Івченко ; фот. авт. ; [худож. оформ. О. Мишанської]. - Львів : Урбіно, 2021. - 159, [1] с. : фот. - ISBN 978-966-2647-75-4 : 187.50 грн
Рубрики: Кулінарія--Рецептура--Україна--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): Державна програма 2021 -- салати -- закуски -- перші страви -- другі страви -- десерти -- випічка Анотація: Сучасна українська кухня - це поєднання традицій із сучасними можливостями, відродження давніх рецептів та створення власних на базі тих продуктів, які дарує нам українська земля. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Івченко, Зоряна \фот.\; Мишанська, Олена \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |