П38 Плесконос, Андрій Аркадійович. Національна кулінарна спадщина України [] / А. А. Плесконос, Н. Л. Писаренко ; [голов. ред. В. Строля ; худож.-оформ. О. Андрощука]. - Київ : Балтія-Друк, 2021. - 149, [3] с. : іл., фот. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - ISBN 978-617-516-050-3 : 650.00 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Науково-популярні видання Кл.слова (ненормовані): державна програма 2021 -- українське сало -- спосіб зберігання продуктів -- страви української національності -- соління -- салати -- язичницька їжа -- українське м'ясо -- картопля як їжа -- християнські свята -- страви українських козаків -- секрети українського смаку -- здорова їжа -- пісні страви -- традиції застілля Анотація: Повсякденна їжа, така як борщ і вареники, поряд з іншими культурними символами, є носіями національного гена, який може багато розповісти про минуле українців і України. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Писаренко, Наталія Леонідівна; Артюх, Лідія Федорівна; Строля, Віргініюс \ред.\; Андрощук, Олександр \худож.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
В67 Волков, Олексій. Сучасна українська кухня. Гастрономічна подорож Україною [] / Олексій Волков. - Київ : ТОВ Поліпрінт, 2021. - 240 с. - ISBN 978-617-95099-5-7 : 417.50 грн
Рубрики: Кухня українська--Культурна спадщина--Традиції--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): юшки -- борщі -- куліш -- тетеря -- кваша -- січеники -- гурда -- лемішка -- варенуха -- грибна підлива -- яловичина в сметані -- буженина -- печеня -- київський торт по-домашньому -- паска великодня Анотація: Гастрономічні історії з кожного регіону України, 30 кулінарних історій та кращих страв до 30 річчя країни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВУ (1), ВВ (1) Свободны: ВУ (1), ВВ (1) |