664.6(075.8)
С 40


    Сирохман, І. В.
    Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба
Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ

Дод.точки доступу:
Лозова, Т.М.
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)

664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологія борошняних кондитерських і хлібобулочних виробів [] : навч. посібник / за ред. Г. М. Лисюка. - Суми : Унів. кн., 2009. - 464 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с.460-463. - ISBN 978-966-680-437-5 : 065.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Борошняні кондитерські вироби--Навчальні видання
   Хлібні вироби--Навчальні видання

   
Кл.слова (ненормовані):
сировина хлібобулочних виробів -- структура тіста -- здобні булочні вироби -- борошняні кулінарні вироби -- випічні напівфабрикати -- хлібобулочні напівфабрикати -- дріжджове тісто -- желе -- оздоблювальні напівфабрикати -- креми -- торти -- національні борошняні кондитерські вироби -- тістечка -- рулети -- печиво -- рецептура борошняних виробів -- якість кондитерських виробів -- санітарні вимоги
Анотація: Сировина, харчові і дієтичні добавки, композитні суміші для виробництва кондитерських і хлібобулочних виробів, наукові основи тістоутвлрення.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лисюк, Г. М. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)

664.6(075.8)
Т 38


   
    Технологічні розрахунки у хлібопекарському виробництві (задачник) [] : навч. посіб. / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2010. - 439, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 377-379. - Дод.: с. 381-429. - Предм. покажч.: с. 430-432. - ISBN 978-966-351-319-5 : 68.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
Кл.слова (ненормовані):
продуктивність печей -- розрахунки витрат сировини -- розрахунок маси борошна -- взаємозамінність сировини -- розрахунок приготування пшеничного тіста -- розрахунок приготування житнього тіста -- виробнича рецептура -- дозування поліпшувачів -- розрахунок вихду виробів -- технологічні втрати -- технологічний план виробництва хліба -- розрахунок технологічного обладнання -- технологія здобних сухарів -- технологія булочних виробів -- якість сировини
Анотація: Теоретичні відомості й приклади розрахунків, які поширені у хлібопекарському виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Махинько, В. М.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.6(075.8)
Н72


    Новікова, Олена Володимирівна.
    Технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів [] : навч. посібник / О. В. Новікова. - Вид. 2-е, переробл. та допов. - К. : Ліра-К, 2015. - 540 с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 538. - ISBN 978-966-2609-35-6 : 160.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробницство--Технології--Навчальні видання для вищої школи
   Борошняні кондитерські вироби--Технології--Навчальні видання для вищої школи

   
Кл.слова (ненормовані):
виробництво хліба -- вихід хліба -- зберігання хліба -- транспортування хліба -- якість хліба -- борошняні кондитерські вироби -- напівфабрикати борошняних кондитерських виробів -- креми кондитерські -- оздоблення напівфабрикатів -- дріжджове тісто -- бездріжджове тісто -- тістечка -- торти -- якість кондитрської продукції -- організація праці кондитера
Анотація: Комплексна технологія виробництва хлібобулочних і борошняних кондитерських виробів сировина, характеристика способів приготування.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)

664.6(075.8)
П69


   
    Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві [] : [навч. посібник / В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2016. - 329, [1] с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 280-282. - Дод.: с. 283-321. - Предм. покажч.: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-70-1 : 200.00 грн
УДК
ББК 36.83я73
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
розрахунок продуктивності печей -- витрати сировини -- втрати виробничі -- дріжджі -- хлібна закваска -- калорійність хліба -- хлібопекарське обладнання -- бубличні вироби -- контроль якості сировини -- розрахунок виробничих рецептур
Анотація: Викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 1
ВВ (1)
Свободны: ВВ (1)