Л72 Лозовський, Анатолій Петрович. Основи технологічного проектування промислових підприємств переробних галузей [] : навч. посібник / А. П. Лозовський, О. М. Іванов, Т. В. Самойленко. - Суми : Унів. кн., 2015. - 320 с. : рис., табл. - Літ.: с. 302-319. - ISBN 978-966-680-723-9 : 135.00 грн
Рубрики: Промислові підприємства--Архітектурно-будівельне проектування--Навчальні видання для вищої школи Харчові підприємства--Проектування--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): технологічне проектування підприємств -- проект будівництва -- генеральний план підприємства -- техніко-економічні розрахунки -- компонування технологічного обладнання -- компонування промислових приміщень -- технологічні схеми проектування -- підприємства переробка рослинної сировини -- підприємства переробка тваринної сировини -- підприємства консервної промисловості -- холодильні установки Анотація: Технологічне проектування процесів переробки сировини рослинного та тваринного походження, характеристики та оцінки традиційних та прогресивних технологій та методологій. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Іванов, Олег Михайлович; Самойленко, Тетяна Володимирівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Т38 Технологія домашнього консервування [] / [А. С. Жвалевський та ін.]. - 7-ме вид. - Київ : Техніка, 1993. - 153 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Літ.: с. 145. - ISBN 5-335-01252-8 : 320.00 крб
Рубрики: Домашнє консервування--Рецепти--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): овочеві маринади -- мочіння фруктів -- мочіння овочів -- овочеві консерви -- компоти ягідні -- компоти фруктові -- фруктові маринади -- фрукти у фруктовому соку -- варення -- сиропи -- фруктові консерви для діабетиків -- фруктові соки -- ягідні соки -- фруктові кваси -- консервування грибів -- консервування м'яса -- м'ясні кулінарні вироби -- овочеві консерви -- туршії -- рибні продукти Анотація: Наведено способи консервування харчових продуктів, рецептуру приготування консервів з них у домашніх умовах, способи соління й сушіння плодів, овочів і грибів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Жвалевський, Анатолій Сергійович; Євстигнєєв, Геннадій Михайлович; Камнєва, Зоя Петрівна; Марчук, Любов Іванівна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |