664.8.03(075.8)
К61


    Колтунов, Віктор Андрійович.
    Технологія зберігання продовольчих товарів [] : навч. посібник / В. А. Колтунов, Є. В. Бєлінська ; М-во освіти і науки України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 134, [1] с. : рис., табл. - Л-ра: с. 134-136. - ISBN 978-617-673-250-1 : 41.00 грн, 67.20 грн
УДК
ББК 36-909я73
Рубрики: Продовольчі товари--Зберігання--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
технологія зберігання продовольчих товарів -- технология хранения продовольственных товаров -- стійкість рослинної сировини -- стойкость растительного сырья -- якість продовольчих товарів -- качество продовольственных товаров -- хімічний склад продовольчих товарів -- химический состав продовольствнных товаров -- склад сировини -- состав сырья -- властивості продовольчих товарів -- свойства продовольственных тваров
Анотація: Комплекс питань з технології зберігання продовольчих товарів, впливу деяких факторів на їх якість, збереженість і зміну якості за різних умов і способів зберігання.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бєлінська, Євгенія Вікторівна; Міністерство освіти і науки УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі"
Примірників всього: 3
ФОНД (2), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (2), ВВ (1)

664.8.03(075.8)
Ф50


   
    Фізико-хімічні методи обробки сировини і харчових продуктів [] : підручник / [А. І. Соколенко та ін.] ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2015. - 324, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-05-3 : 150.00 грн
УДК
ББК 36-909я73
Рубрики: Харчові продукти--Обробка--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
теплова стерилізація -- теплова пастеризація -- хімічні методи оброблення -- мікробіологічні методи оброблення -- фізичні методи оброблення -- вакуумна обробка середовища -- технології різкого зниження тиску -- активність води -- стабілізація продукції
Анотація: Енергетичні поля впливу, оброблення харчових продуктів опроміненням, змінним електричним струмом, магнітними полями, акустичними методами, а також засобами стерилізації.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Соколенко, А. І.; Піддубний, В. А.; Гіджеліцький, В. М.; Шевченко, О. Ю.; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)