Б 64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство м'яса [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. закл. укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2011. - 163, [1] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 162-163. - ISBN 978-611-01-0251-3 : 58.00 грн
Рубрики: М'ясні продукти--Товарознавство--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): скотарство -- скотоводство -- свинарство -- свиноводство -- вівчарство -- овцеводство -- конярство -- коневодство -- кролівництво -- кролиководство -- м'ясо нутрій -- мясо нутрий -- м'ясо дичини -- мясо дичи -- продукція страусівництва -- продукция страусоводства Анотація: Товарознавча харатеристика сільськогосподарських тварин, птиці та пернатої дичини, харчова цінність продукції тваринництва Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
Б64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2012. - 424, [2] с. : табл., рис. - Л-ра: с. 421-424. - ISBN 978-617-673-098-9 : 81.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): продукція рослиного походження -- дикоростущі плоди -- дикоростучі ягоди -- малопоширені овочі -- гриби -- ресурси молочних продуктів -- ресурси м'ясних товарів -- м'ясні копченості -- ресурси рибних товарів -- виробництво яєць Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного та тваринного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ФОНД (1) |
Б 64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство продовольчих товарів (спецкурс) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торгівлі". - К. : Центр учбов. л-ри, 2012. - 218, [2] с. - Л-ра: с. 219. - ISBN 978-617-673-001-9 : 49.00 грн
Рубрики: Продовольчі товари--Товарознавство--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продукція рослинного походження -- продукция растительного происхождения -- дикоростучі плоди -- дикорастущие плоды -- дикоростучі ягоди -- дикорастущие ягоды -- дикоростучі горіхи -- дикорастущие орехи -- малопоширені овочі -- малораспространенные овощи -- їстивні гриби -- съедобные грибы -- отруйні гриби -- ядовитые грибы -- продукція тваринного походження -- продукция животного происхождения -- ресурси молочних продуктів -- ресурсы молочных продуктов -- ресурси м'ясних товарів -- ресурсы мясных товаров -- продукція другорядних тварин -- продукция второстепенных животных -- м'ясні копченості -- мясные копчености -- м'ясні напівфабрикати -- мясные полуфабрикаты -- рибні напівфабрикати -- рыбные полуфабрикаты -- ресурси рибних товарів -- ресурсы рыбных товаров -- ікряні товари -- икорные товары -- нерибні продукти моря -- нерыбные продукты моря -- виробництво яєць -- производство яиц Анотація: Загальнобіологічні, споживчі та лікувальні властивості сировини рослинного походження, їх використання для формування продовольчих ресурсів країни. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примірників всього: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (1) |
Б 11 Бірта, Габріелла Олександрівна. Товарознавство сировини, матеріалів і засобів виробництва (Роздл 1. Товарознавство рослинної і тваринної сировини) [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. літ., 2013. - 368, [2] с. : табл. - Л-ра: с. 367-368. - ISBN 978-617-673-099-6 : 72.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольча сировина--Лікарсько-технічна сировина--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): зернові культури -- зерновые культуры -- олійні культури -- масличные культуры -- хміль -- хмель -- тютюн -- табак -- рослинна лікарсько-технічна сировина -- растительное лекарственно-техническое сырье -- сировина тваринного походження -- сырье животного происхождения -- якість зерна -- качество зерна -- ефіроолійні культури -- эфиромасличные культуры -- цукрові буряки -- сахарная свекла -- махорка -- технологія забою тварин -- технология убоя животных -- клеймування м'яса -- клеймение мяса -- ветеринарія продукції свинарства -- ветеринария продукции свинарства Анотація: Продовольча сировина, як основа формування властивостей товарів: класифікація, зовнішніх відмінних ознак, асортименту, сфери застосування, умов зберігання. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Б64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Генно-модифіковані організми: за і проти [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки, молоді та спорту України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2013. - 127, [1] с. : табл. - Л-ра: с. 125-127. - ISBN 978-617-673-100-9 : 36.00 грн, 64.00 грн
Рубрики: Харчові виробництва--Генна інженерія--Навчальні видання для вищої школи Біотехнологія--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): генно-модифіковані продукти -- генетичний код -- розвиток біотехнології -- генно-модифіковані організми -- трансгенні тварини -- трансгенні рослини -- технології харчового виробництва -- харчові ризики -- агротехнічні ризики -- екологічні ризики -- генетична інженерія тварин -- безпека продовольчої сировини -- безпека харчових продуктів Анотація: Розглянуто питання сучасної біотехнології, теоретичних основ та історії виникнення генно-модифікованих організмів, їх використання в харчовому виробництві. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки, молоді та спорту УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примірників всього: 4 ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (2) Свободны: ФОНД (1), ЧЗ (1), ВВ (2) |
Б64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Методологія і організація наукових досліджень [] : навч. посібник / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - К. : Центр учбов. л-ри, 2014. - 141, [1] с. - Л-ра: с. 139. - ISBN 978-617-673-248-8 : 41.00 грн
Рубрики: Наукові дослідження--Методологія--Навчальні видання для вищої школи Наукові твори--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): розвиток науки -- развитие науки -- логіка наукових досліджень -- логика научных исследований -- інформаційне забезпечення наукових досліджень -- информационное обеспечение научных исследований -- навчальний процес -- учебный процесс -- самостійна робота студента -- самостоятельная работа студента -- наукові роботи -- научные работи -- раціоналізаторство -- рационализаторство -- розвиток наукової творчості -- развитие научного творчества Анотація: Викладено проблеми, що виникають при написанні, - від вибору теми до її захисту, наведені найбільш раціональні способи їх подолання. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примірників всього: 3 ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1), ЧЗ (1) |
Б64 Бірта, Габріелла Олександрівна. Основи рослинництва і тваринництва [] : навч. посіб. / Г. О. Бірта, Ю. Г. Бургу ; М-во освіти і науки України, Вищ. навч. заклад укоопспілки "Полтав. ун-т екон. і торг.". - Київ : Центр учбов. л-ри, 2014. - 303, [1] с. - Літ.: с. 300-301. - ISBN 978-617-673-249-5 : 81.00 грн, 132.00 грн
Рубрики: Рослинництво--Навчальні видання для вищої школи Тваринництво--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): зернові культури -- зернобобові культури -- коренеплоди -- бульбоплоди -- олійні культури -- прядивні культури -- кормові культури -- історія походження сільськогосподарських культур -- біологія сільськогосподарських культур -- скотарство -- свинарство -- вівчарство -- конярство -- кролівництво -- породи сільськогосподарських тварин -- екстер'єр сільськогосподарських тварин Анотація: Основні сільськогосподарські культури та тварини, їх значення, історія і поширення. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бургу, Юрій Георгійович; Міністерство освіти і науки УкраїниВищий навчальний заклад укоопспілки "Полтавський університет економіки і торгівлі" Примірників всього: 4 ВВ (3), ФОНД (1) Свободны: ВВ (3), ФОНД (1) |