664.8.037.5
Г90


    Грубы, Ярослав.
    Производство замороженных продуктов [] = Technologie a technika vyroby zmrazenych potravin / Я. Грубы ; пер. с чеш., ред. и предисл. И. Ф. Бугаенко. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 336 с. : рис., табл. - Лит.: с. 328-329. - ISBN 5-10-001356-7 : 1.70 р.
УДК
ББК 36.813.7
Рубрики: Харчові виробництва--Продукти--Охолодження--Практичні посібники
   
Кл.слова (ненормовані):
замораживание охлажденным воздухом -- заморожування охолодженим повітрям -- замораживание в охлажденном растворе -- заморожування в охолодженому розчині -- контактное замораживание -- контактне заморожування -- замораживание в жидком хладагенте -- заморожування в рідкому холодоагенті -- замораживание в глубоком вакууме -- заморожування в глибокому вакуумі -- упаковка замороженных продуктов -- пакування заморожених продуктів -- технология производства замороженных продуктов -- технологія виробництва заморожених продуктів -- технология производства льда -- технологія виробництва льоду -- санитария хранения -- санітарія зберігання
Анотація: Рассматриваются источники холода, влияние замораживания и условий хранения на растительные и животные ткани, способы замораживания, оборудование, упаковка.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Бугаенко, И. Ф. \пер., ред., авт. предисл.\
Примірників всього: 2
ВВ (1), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (1), ФОНД (1)