К26 Карсекін, Валерій Іванович. Проектування підприємств громадського харчування [] : навч. посіб. / В. І. Карсекін. - Київ : Вища шк., 1992. - 240 с. : рис., табл. - Дод.: с. 174-239. - ISBN 5-11-003753-1 : 8.00 грн
Рубрики: Харчові підприємства--Проектування--Навчальні видання для вищої школи Харчові виробництва--Технологічні розрахунки--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): технологічне проектування -- типове і індивідуальне проектування -- підприємства громадського харчування -- розміщення підприємств громадського харчування -- технологічні розрахунки цехів -- компонування приміщень -- заготовочні цехи -- зали обслуговування -- адміністративно-побутові приміщення -- інтер'єр виробничих приміщень -- інтер'єр залів обслуговування Анотація: Основи організації проектування підприємств громадського харчування, подано нормативи розрахунків і принципи мережі підприємств, їхню класифікацію. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |