К56 Ковальчук, Трохим Тихонович. Сучасні платіжні системи [] : [монографія] / Т. Т. Ковальчук, В. С. Лук'янов. - К. : Знання, 2010. - 190 с. - Л-ра: с. 175-190. - Бібліогр. в підрядковій прим. - ISBN 978-966-346-838-9 : 45.00 грн
Рубрики: Фінансові операції--Україна--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): платіжні системи -- платежные системы -- платіжно-розрахункові відносини -- платежно-расчетные отношения -- платіжні ризики -- платежные риски -- національний платіжний простір -- национальное платежное пространство -- національні платіжні системи -- национальные платежные системы -- міжнародні платіжні системи -- международные платежные системы Анотація: Макроекономічні та організаційно-управлінські аспекти розвитку національних платіжних систем. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Лук'янов, Володимир Сергійович Примірників всього: 2 ЧЗ (1), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (1), ФОНД (1) |
Л84 Лук'янов, Володимир. Організація готельно-ресторанного обслуговування [] : навч. посібник / Лук'янов В. О., Мунін Г. Б. ; Ін-т екон. та упр. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Кондор, 2012. - 344, [1] с. - Л-ра: с. 341-344. - ISBN 978-966-2781-05-2 : 95.00 грн
Рубрики: Готельне господарство--Готельний бізнес--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): індустрія гостинності -- индустрия госеприимства -- сервісні служби -- сервисные службы -- якість обслуговування -- качество обслуживания -- управління персоналом -- упрвление персоналом -- готельний бізнес -- гостиничный бизнес -- безпека готельної установи -- безопасность гостиничной организации -- постачання товарно-матеріальних ресурсів -- снабжение товарно-материальными ресурсами -- складське господарство -- складское хозяйство -- організація харчування -- организация питания -- управління ресторанним господарством -- управление ресторонным хозяйством -- безпека продуктів харчування -- безопасность продуктов питания Анотація: Організація обслуговування в готелях та ресторанах, які базуються на теоретичних и практичних засадах організації обслуговування гостей. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Мунін, Георгій; Інститут економіки та управління Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |