К72 Костенко, Юрий Григорьевич. Основы микробиологии, гигиены и санитарии на предприятиях мясной и птицеперерабатывающей промышленности [] : учебник / Ю. Г. Костенко, С. В. Нецепляев, Л. А. Гончарова. - 3-е изд., перераб. и доп. - Москва : Агропромиздат, 1991. - 176 с. : рис. - (Учебники и учебные пособия для кадров массовых профессий). - Лит.: с. 174. - ISBN 5-10-001725-2 : 1.00 крб.
Рубрики: М'ясне виробництво--Мікробіологія--Навчальні видання М'ясне виробництво--Санітарія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): мясное производство -- микробиология мяса -- мікробіологія м'яса -- микробиология птицепродуктов -- мікробіологія птахопродуктів -- инфекционные болезни животных -- інфекційні хвороби тварин -- санитарная оценка -- санітарна оцінка -- инвазионные болезни животных -- інвазійні хвороби тварин -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- кишечные инфекции человека -- кишкові інфекції людини -- санитарный режим производства -- санітарний режим виробництва -- санитарно-гигиенические требования -- санітарно-гігієнічні вимоги Анотація: Данные по санитарно-гигиеническим требованиям к предприятиям мясной и птицеперерабатывающей отрасли. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Нецепляев, Сергей Владимирович; Гончарова, Лариса Аркадьевна Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Н58 Нецепляев, Сергей Владимирович. Лабораторный практикум по микробиологии пищевых продуктов животного происхождения [] / С. В. Нецепляев, А. Я. Панкратов. - Москва : Агропромиздат, 1990. - 223 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для студентов высших учебных заведений). - Лит.: с. 221. - ISBN 5-10-001514-4 : 0.40 р.
Рубрики: Харчові виробництва--Лабораторні дослідження--Навчальні видання для вищої школи Мікробіологія--Харчові продукти--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): пищевые производства -- пищевые продукты -- микробиология -- лабораторная аппаратура -- лабораторна апаратура -- исследование молочных продуктов -- дослідження молочних продуктів -- исследование мяса -- дослідження м'яса -- колбасных изделий -- ковбасних виробів -- микробиология консервов -- мікробіологія консервів -- микробиология яиц -- мікробіологія яєць -- микробиология рыбы -- мікробіологія риби Анотація: Приведены методы микробиологического исследования пищевых продуктов. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Панкратов, Александр Яковлевич Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |