E75 Esko, Wendy. Introducing Macrobiotic Cooking [Текст] / Wendy Esko ; forew. by Aveline Kushi ; ill. by Bonnie Harris . - Tokyo ; New York : Japan Publications, 1978. - 144 p. : il. - App.: p. 135-139. - Gloss.: p. 140-142. - Ind.: p. 143-144 . - ISBN 0-87040-458-X : 010.00 грн ІРЦ "Вікно в Америку"
Рубрики: Кулінарія Дієти--Макробіотика Кл.слова (ненормовані): КУЛІНАРНІ РЕЦЕПТИ -- КУЛИНАРНЫЕ РЕЦЕПТЫ Анотація: Here is a responsible and lucid introduction to the preparation of natural and organic foods by one of the nation`s most promising macrobiotic teachers. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Kushi, Aveline \forew. .\; Harris, Bonnie \ill.\ Примірників всього: 1 ІН (1) Свободны: ІН (1) |