636.085
Д18


    Даниленко, Йосип Абрамович.
    Силосування та консервування кормів [] / Й. А. Даниленко, К. О. Перевозіна, М. В. Польщикова. - К. : Урожай, 1982. - 183 с. : рис., табл. - Дод.: с. 158-181. - 0.55 р.
УДК
ББК 42.2
Рубрики: Кормовиробництво--Практичні посібники
   Силосні культури--Заготівля--Практичні посібники

   
Кл.слова (ненормовані):
техніка силосування кормів -- техника силосования кормов -- поживність силосу -- питательность силоса -- силосування пров'ялених рослин -- силосование провяленых растений -- силосування коренебульбоплодів -- силосование конеклубнеплодов -- силосування відходів рільництва -- силосование отходов растениеводства -- комбіновані силоси -- комбинированные силосы -- бактеріальні закваски -- бактериальные закваски -- ферментні препарати -- ферментные препараты -- заготівля сінажу -- заготовка сенажа -- хімічне консервування -- химическое консервирование -- консервування фуражного зерна -- консервирование фуражного зерна
Анотація: Прогресивна технологія заготівлі та зберігання силосу, сінажу, комбінованого силосу для свіней і птиці.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Перевозіна, Ксенія Олександрівна; Польщикова, Марія Василівна
Примірників всього: 3
ВВ (2), ФОНД (1)
Свободны: ВВ (2), ФОНД (1)

637.3
С59


    Соколова, Зоя Сергеевна.
    Технология сыра и продуктов переработки сыворотки [] : учеб. пособие для вузов / З. С. Соколова, Л. И. Лакомова, В. Г. Тиняков ; [ред. С. В. Палюх]. - Москва : Агропромиздат, 1992. - 334 с. : рис., табл. - (Учебники и учебные пособия для высших учебных заведений). - Лит.: с. 331. - ISBN 5-10-0020296 : 4.53 р.
УДК
ББК 36.958
Рубрики: Сироварство--Молочні продукти--Навчальні видання для вищої школи
   
Кл.слова (ненормовані):
сыроварение -- молочные продукты -- натуральные сыры -- натуральні сири -- бактериальные закваски -- бактеріальні закваски -- твердые сыры -- тверді сири -- мягкие сыры -- м'які сири -- кисломолочные сыры -- кисломолочні сири -- плавленые сыры -- плавлені сири -- переработка сыворотки -- переробка сироватки
Анотація: Комплекс требований к молоку, способы повышения его сыропригодности, направления использования сырья с переработкой сыворотки.

Утримувачі документа:
ЖОУНБ ім. О. Ольжича

Дод.точки доступу:
Лакомова, Лариса Ивановна; Тиняков, Владимир Георгиевич; Палюх, С. В. \ред.\
Примірників всього: 2
ФОНД (1), ВВ (1)
Свободны: ФОНД (1), ВВ (1)