Л 12 Лабораторний практикум з технології хлібопекарського та макаронного виробництв [] : навч. посібник / [В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот. - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 341 с. : рис., табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с318. - Дод.: с.319-331. - ISBN 966-364-173-8 : 060.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи Макаронне виробництво--Технологія--Лабораторний практикум--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): хлібопечення -- пшеничне борошно -- житнє борошно -- контроль якості зерна -- органолептичні показники -- біохімічні процеси хлібопечіння -- хлібобулочні вироби -- сухарніі вироби -- бубличні вироби -- макарони -- хлібні напівфабрикати -- кореляція Анотація: Практикум з визначення якості та технологічних властивостей борошна, контролю напівфабрикатів і готових виробів хлібопекарського і макаронного виробництв. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дробот, В.І.; Арсеньєва, Л.Ю.; Білик, О.А.; Доценко, В.Ф.; Дробот, В.І. \ред.\ Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |
П69 Практикум з технологічних розрахунків у хлібопекарському виробництві [] : [навч. посібник / В. І. Дробот та ін.] ; за ред. В. І. Дробот ; М-во освіти і науки України, Нац. ун-т харч. технологій. - К. : Кондор, 2016. - 329, [1] с. : табл. - Авт. зазначено на звороті тит. арк. - Л-ра: с. 280-282. - Дод.: с. 283-321. - Предм. покажч.: с. 322-324. - ISBN 978-617-7278-70-1 : 200.00 грн
Рубрики: Хлібопекарське виробництво--Розрахунки--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): розрахунок продуктивності печей -- витрати сировини -- втрати виробничі -- дріжджі -- хлібна закваска -- калорійність хліба -- хлібопекарське обладнання -- бубличні вироби -- контроль якості сировини -- розрахунок виробничих рецептур Анотація: Викладено теоретичні основи і сутність розрахунків у хлібопекарському виробництві. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Дробот, В. І.; Юрчак, В. Г.; Арсеньєва, Л. Ю.; Білик, О. А.; Дробот, В. І. \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Національний університет харчових технологій Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |