О-75 Основы биохимии [Текст] = Principles of biochemistry : в 3 т. / А. Уайт [и др.] ; под ред. Ю. А. Овчинникова. - М. : Мир, 1981. Т. 3 / пер. с англ. Л. М. Гинодмана. - 1981. - 726 с. : ил. - Библиогр. в конце глав. - Предм. указ.: с. 1782-1870. - 4.70 р. Рубрики: Біохімія--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): биохимия -- біохімія -- методы биохимии -- методи біохімії -- жидкая среда организма -- рідке середовище організму -- специализированные ткани -- спеціалізовані тканини -- биохимия эндокринных желез -- біохімія ендокринних залоз -- гормоны -- гормони -- питание организма -- харчування організму -- кровь -- кров -- иммунохимия -- імунохімія Анотація: Изложены основные представления современной биохимии. Она позволяет также получить необходимые представления о смежных разделах биологической науки, в которых успешно используются подходы и методы биохимии. В 3-й том вошли гл. 29-51, в которых рассмотрены жидкая среда организма и специализированные ткани, биохимия эндокринных желез (гормоны), а также вопросы, связанные с питанием организма. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Уайт, А.; Хендлер, Ф.; Смит, Э.; Хилл, Р.; Леман, И.; Овчинников, Ю. А. \ред.\; Гинодман, Л. М. \пер.\ Примірників всього: 2 ЧЗ (1), ВСМЛ (1) Свободны: ЧЗ (1), ВСМЛ (1) |
Я66 Янчева, Марина Олександрівна. Фізико-хімічні та біохімічні основи технології м'яса і м'ясопродуктів [] : навч. посіб. / М. О. Янчева, Л. В. Пешук, О. Б. Дроменко. - Київ : Центр учбов. літ., 2017. - 303, [1] с. : табл., схеми, мал. - Предм. покажч.: с. 299-302. - Літ.: с. 303. - ISBN 978-966-364-765-4 : 164.00 грн
Рубрики: М'ясо--Фізико-хімічна біологія--Навчальні видання для вищої школи М'ясні продукти--Біохімія--Властивості--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): м'ясо сільськогосподарських тварин -- біохімія м'язової тканини -- біохімія сполучних тканин -- біохімія крові -- біохімія нервової тканини -- біохімія внутрішніх органів -- біохімія ендокринних залоз -- біохімія яйця -- зміни біохімічних властивостей -- фізичні властивості м'яса -- хімічний склад м'яса -- біологічна цінність м'яса Анотація: Фізіологічні функції, будова, склад, фізико-хімічні та біохімічні властивості тканин м'яса. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Пешук, Людмила Василівна; Дроменко, Олена Борисівна Примірників всього: 1 ВВ (1) Свободны: ВВ (1) |