Д 38 Детергенти сучасності: технологія виробництва, екологія, економіка використання [] : наук. монографія / В. А. Бурлака, Г. Б. Руденко, І. Г. Грабар, А. Д. Біба та ін. ; [за ред. В. А. Бурлаки, І. А. Грабара] ; М-во освіти і науки України, М-во аграр. політики України, Держ. агроекол. ун-т, Житомир. держ. технол. ун-т. - Житомир : ЖІТІ, 2004. - 745 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. - Дод.: с. 736-745 . - ISBN 966-683-072-8 : 47.74 грн, 50.00 грн
Рубрики: Мінерали--Використання--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- мінеральні добавки -- природні детергенти -- екологія природних детергентів -- нетрадиційні мінеральні породи -- бентоніти -- алуніти та цеоліти -- каоліни -- вермикуліт -- глауконіти -- сапоніти -- аеросил -- детергенти в народному господарстві -- детергенти (мінерали) у тваринництві та птахівництві -- екологічно чисті корми -- екологія харчових продуктів -- детергенти в землеробстві Анотація: Викладені сучасні наукові положення і дані про детергенти (природні мінерали), їх отримання, фізичні та хімічні властивості, проблеми переробки, значення детергентів у різних галузях народного господарства. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Бурлака, Віктор Анатолійович; Руденко, Геннадій Борисович; Грабар, Іван Григорович; Біба, Анатолій Дем'янович; Бурлака, Віктор Анатолійович \ред.\; Грабар, Іван Григорович \ред.\; Міністерство освіти і науки України; Міністерство аграрної політики України; Державний агроекологічний університет; Житомирський державний технологіческий університет Примірників всього: 4 ВВ (1), ФОНД (3) Свободны: ВВ (1), ФОНД (3) |
С53 Снежкин, Ю. Ф. Энергосберегающие теплотехнологии производства пищевых порошков из вторичных сырьевых ресурсов [] / Ю. Ф. Снежкин, Л. А. Боряк, А. А. Хавин ; рeд. А. А. Долинский. - К. : Наукова думка, 2004. - 227 с. : рис., табл. - Библиогр.: с. 215-225. - ISBN 966-00-0158-4 : 032.10 грн
Рубрики: Харчова промисловість--Ресурсозберігаючі технології--Дослідження--Практичні посібники Харчові домішки--Властивості--Застосування--Практичні посібники Кл.слова (ненормовані): вторинні сировинні ресурси -- вторичные сырьевые ресурсы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчові порошки -- пищевые порошки -- кінетика процесів сушки -- кинетика процессов сушки -- порошкообразные продукты -- порошкоподібні продукти Анотація: Наведено хімічний склад вихідної сировини та порошків, закономірності процесів теплообміну під час сушіння, подріблення висушеної сировини та розсівання порошку з прикладами використання їх у виробах ,<кондитерських>, <хлібобулочних>, <м'ясомолочних><підприємств> і у <громадському харчуванні>. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Боряк, Л.А.; Хавин, А.А.; Долинский, А.А. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
П56 Пономарьов, Петро Хомович. Безпека харчових продуктів та продовольчої сировини [] : навч. посіб. / П. Х. Пономарьов, І. В. Сирохман. - Київ : Лібра, 1999. - 272 с. : рис., табл. - Літ.: с. 268-270. - ISBN 966-7035-31-X : 14.50 грн
Рубрики: Продовольча безпека--Забрунення--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): забруднення нітратами -- забруднення пестицидами -- радіаційне забруднення -- радіаційна обробка продуктів харчування -- забруднення важкими металами -- антибіотики в харчових продуктах -- харчові добавки -- гормональні препарати -- збалансоване харчування -- адекватне харчування Анотація: Джерела забрудненості та поради щодо зменшення у навколишньому середовищі, харчових продуктах і продовольчій сировині нітратів, радіонуклідів, пестицидів, важких металів, антибіотиків, гормонів, консервантів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Сирохман, Іван Васильович Примірників всього: 5 ВВ (2), ФОНД (2), ВСМЛ (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (2), ВСМЛ (1) |
К49 Клименко, Микола Олександрович. Метрологія, стандартизація і сертифікація в екології [] : підручник / М. О. Клименко, П. М. Скрипчук. - Київ : Академія, 2006. - 368 с. : рис., табл. - (Альма-матер). - Дод.: с. 346-360. - Літ.: с. 361-362. - Слов.: с. 363-366. - ISBN 966-580-212-7 : 28.00 грн, 25.50 грн, 27.00 грн
Рубрики: Екологія--Навчальні видання для вищої школи Метрологія--Стандартизація--Сертифікація--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): фізичні величини -- вимірювальна техніка -- метрологія атмосфери -- проби повітря -- біоіндикація -- якість води -- проби води -- якість грунту -- проби грунту -- вимірювання рівня радіації -- радіонукліди -- маркування товарів -- штрихове кодування -- харчові добавки -- екологічний менеджмент -- менеджмент якості Анотація: Загальні засади метрології, стандартизації, сертифікації, особливості їх практичного використання в природоохоронній діяльності та подоланні екологічних проблем. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Скрипчук, Петро Михайлович Примірників всього: 5 ЧЗ (2), ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ЧЗ (2), ВВ (2), ФОНД (1) |
С40 Сирохман, І. В. Якість і безпечність зерноборошняних продуктів [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, Т. М. Лозова . - К. : Центр навч. л-ри, 2006. - 384 с. : табл. - Бібліогр.: с. 363-381. - ISBN 966-364-359-9 : 045.00 грн, 041.00 грн
Рубрики: Хлібопекарне виробництво--Якість продуктів--Продовольча безпека--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): якість проодуктів харчування -- забруднення харчових продуктів -- безпечність споживання зернових продуктів -- шляхи підвищення якості зерна -- харчові добавки -- споживні властивості хлібобулочних виробів -- мікробіологічна безпека -- стабілізування якості хліба Анотація: Розглянуто вплив різних чинників на якість і безпечність зерна, борошна, крупів, хлібобулочних і макаронних виробів. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Лозова, Т.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Е 45 Екотрофологія. Основи екологічно безпечного харчування [] : навч. посібник для студ. вищ. навч. закл. / Т. М. Димань, М. М. Барановський, Г. О. Білявський та ін. ; за ред. Т. М. Димань. - Київ : Лібра, 2006. - 304 с. : табл., рис. - Бібліогр. в кінці розд. . - ISBN 966-7035-77-8 : 45.50 грн, 054.00 грн, 50.00 грн
Рубрики: Гігіена харчування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): продовольча безпека -- продовольственная безопасность -- раціональне харчування -- рациональное питание -- гигиена питания -- фізіологія харчування -- физиология питания -- українська кухня -- украинская кухня -- вегетарианство -- вегетаріанство -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- роздільне харчування -- раздельное питание -- дитяче харчування -- детское питание -- харчовий раціон -- рацион питания -- зберігання харчової продукції -- хранение продуктов питания -- ідентифікація харчової продукції -- идентификация пищевой продукции -- дослідження харчових продуктів -- исследование пищевых продуктов -- харчові добавки -- пищевые добавки -- модифікованиі продукти -- модифицированные продукты -- харчові інфекції -- пищевые инфекции -- пищевые отравления -- харчові отруєння -- гельмінтози -- гельминтозы -- биологически активные добавки -- біологічно активні добавки -- радіозахисне харчування -- радиактивное питание -- детоксикація організму -- детоксикация организма Анотація: Концептуальні та практичні аспекти екотрофології - нової для нашої країни науки, теоретичний каркас якої тільки формується. Особливу увагу приділено екологічним проблемам харчування, розкрито санітарно-гігієнічне значення їжі. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Барановський, М.М.; Білявський, Г.О.; Власенко, О.В.; Мороз, Л.В.; Димань, Т.М. \ред.\ Примірників всього: 4 БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1) Свободны: БГ (1), ФОНД (2), ВВ (1) |
Д66 Домарецький, В. А. Технологія екстрактів, концентратів і напоїв із рослинної сировини [] : підручник / В. А. Домарецький, В. Л. Прибильський, М. Г. Михайлов ; за ред. В. А. Домарецького. - Вінниця : Нова Книга, 2005. - 408 с. : рис., табл. - Літ.: с. 401. - ISBN 966-8609-02-6 : 75.00 грн, 81.00 грн
Рубрики: Безалкогольні напої--Технологія виробництва--Навчальні видання для вищої школи Рослинна сировина--Переробка--Екстрактии--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): антиоксиданти -- біологічно активні добавки -- здоровий спосіб життя -- солодові екстракти -- екстракти лікарських рослин -- ферментовані безалкогольні напої -- безалкогольні напої -- алкогольні напої -- ароматні спирти -- морси -- спиртовані соки -- технологія соків -- екологія виробництва екстрактів -- економіка безалкогольної промисловості Анотація: Виробництво солоду, екстрактів і концентратів із лікарських рослин, безалкогольних та алкогольних напоїв, соків морсів, настоїв тощо. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Прибильський, В. Л.; Михайлов, М. Г.; Домарецький, В. А. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Є 30 Єгоров, Б. В. Технологія виробництва преміксів [] : навч. посібник / Б. В. Єгоров, О. І. Шаповаленко, А. В. Макаринська. - К. : Центр учбов. л-ри, 2007. - 287 с. : табл., рис. - Л-ра: с. 257-259. - ISBN 978-966-364-493-6 : 042.00 грн, 52.00 грн
Рубрики: Сільськогосподарські тварини--Корми--Навчальні видання для вищої школи Кормовиробництво--Україна--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): премікси -- премиксы -- білково-вітамінні добавки -- белково-витаминные добавки -- виробництво преміксів -- производство премиксов -- комбікорми -- комбикормы -- використання преміксів -- использование премиксов Анотація: Проаналізовано рецептуру преміксів, наведено їхню класіфікацію, порядок розрахунку рецептів та наукові основи виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ Дод.точки доступу: Шаповаленко, О.І.; Макаринська, А.В. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
К41 Кінологія: утримання та годівля собак [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін. ; за ред. В. А. Бурлаки] ; Держ. агроекол. ун-т. - Житомир : Волинь, 2004. - 412 с. : табл., мал. - Дод.: с. 360-404. - Л-ра: с. 405-407. - ISBN 966-690-080-7 : 20.00 грн
Рубрики: Собаківництво--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- утримання собак -- содержание собак -- службові породи собак -- служебные породы собак -- мисливські собаки -- охотничьи собаки -- хвороби собак -- болезни собак -- корми та кормові добавки для собак -- корма и кормовые добавки для собак -- дієти для собак -- диеты для собак Анотація: У посібнику подано практичні рекомендації щодо годівлі та утримання собак. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бурлака, В. А.; Павлюк, Н. В.; Степаненко, В. М.; Шевчук, В. Ф.; Бурлака, В. А. \ред.\; Організація і розвиток науки у краї 11.02; Державний агроекологічний університет Примірників всього: 2 ФОНД (1), ВВ (1) Свободны: ФОНД (1), ВВ (1) |
Г59 Годівля сільськогосподарських тварин [] : навч. посібник / В. А. Бурлака [та ін.]. - Житомир : ДАУ, 2004. - 456 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 416-456. - ISBN 966-8706-00-5 : 018.00 грн, 25.00 грн
Рубрики: Годівля тварин--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): корми -- корма -- кормові добавки -- кормовые добавки -- вітаміни -- витамины -- раціони -- рационы -- зоотехічний аналіз -- зоотехнический анализ -- норми -- нормы -- велика рогата худоба -- крупный рогатый скот -- свині -- свиньи -- коні -- кони -- птиця -- птица -- кролі -- кролики -- хутрові звірі -- пушные звери -- радіонукліди -- радионуклиды -- планування кормів -- планирование кормов -- контроль годівлі -- контроль кормления -- місцеві видання -- местные издания Анотація: Норми, раціони, техніка та технологія годівлі різних видів сільськогосподарських тварин. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Бурлака, В. А.; Кривий, М. М.; Шевчук, В. Ф.; Славов, В. П.; Організація і розвиток науки у краї 11.02 Примірників всього: 3 ВВ (2), ФОНД (1) Свободны: ВВ (2), ФОНД (1) |
З-41 Зберігання та переробка сільськогосподарської продукції [] : підручник / під ред.: О. І. Шаповаленко, О. М. Сафонової. - Х. : Еспада, 2008. - 544 с. : рис., табл. - Л-ра: с. 539-542. - ISBN 978-966-456-023-5 : 075.40 грн
Рубрики: Харчове виробництво--Продовольчі товари--Переробка--Навчальні видання Сільськогосподарська продукція--Зберігання--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): харчові продукти -- харчові добавки -- борошняні продукти -- хлібобулочні вироби -- макарони -- виробництво крупів -- крупи -- рослинна олія -- цукор -- плодово-ягідні продукти -- м'ясна сировина -- ковбасні вироби -- молокопродукти -- технологія сиру -- морозиво -- яйцепродукти -- комбікорма Анотація: Технологічні стадії переробки продукції продовольчого призначення, особливості її зберігання, використання побічних продуктів та відходів виробництва. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Шаповаленко, О. І. \ред.\; Сафонова, О. М. \ред.\ Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
С40 Сирохман, Іван Васильович. Товарознавство харчових продуктів функціонального призначення [] : навч. посібник / І. В. Сирохман, В. М. Завгородня. - К. : Центр учбов. л-ри, 2009. - 544 с. : табл., рис. - Літ.: с.528. - ISBN 978-966-364-803-3 : 091.00 грн, 104.00 грн
Рубрики: Товарознавство--Продовольчі товари--Експертиза--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): еволюція європейського харчування -- функції їжі -- гігієна харчування -- індустрія здорового харчування -- адекватне харчування -- харчові інгредієнти -- функціональні продукти -- функціональне харчування -- харчові добавки -- біологічно активні добавки -- біокоректори -- нетрадиційна харчова сировина -- зерноборошняні товари -- біотехнологічні продукти -- цукристі кондитерські вироби -- функціональні напої -- профілактичні напої -- адаптогенні напої -- молочні продукти -- молочні про-і пребіотичні продукти -- жирові продукти -- олієжирові продукти -- емульсійні жирові продукти -- м'ясні продукти -- м'ясні напівфабрикати -- ковбасні вироби -- рибні товари Анотація: Проблеми функцій їжі, інгредієнтний склад, створення, виробництво та характеристика асортименту функціональних продуктів харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Завгородня, В.М. Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
>
Анотація: 107996, г. Москва, Б-78, ул. Садовая-Спасская, 18, тел. 007(495) 607-79-58, тел./факс 007(495) 607-28-61, e-mail: foodprom@ropnet.ru, web: http://www.foodprom.ru Зареєстровані надходження: 2014 2013 2012 2011 2010 2009 Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича |
Г46 Гігієна харчування з основами нутриціології [Текст] : підручник : у 2 кн. / за ред. В. І. Ципріяна. - К. : Медицина, 2007. - ISBN 966-8144-52-X. Кн. 2 / [В. І. Ципріян та ін.]. - 544 с. : табл. - Л-ра в кінці розд. - Дод.: с. 494-543. - ISBN 966-8144-03-1 : 153.00 грн
Рубрики: Раціональне харчування--Навчальні видання для вищої школи Харчові продукти--Якість--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): гігієнічні вимоги -- гигиенические требования -- аліментарна токсикологія -- алиментарная токсикология -- доброякісність їжі -- доброкачественность еды -- харчові добавки -- пищевые добавки -- радіаційна безпека -- радиационная безопасность -- епідемічна безпека їжі -- эпидемиологическая безопасность еды -- громадське харчування -- общественное питание -- харчова продукція -- пищевая продукция -- харчова мікробіологія -- пищевая микробиология -- харчові отруєння -- пищевые отравления -- ботулізм -- ботулизм -- харчова стафілакокова інтоксикація -- пищевая стафилакоковая интоксикация -- бактеріальні харчові токсикоінфекції -- бактериальные пищевые токсикоинфекции -- скомбротоксикоз -- харчові мікотоксикози -- пищевые микотоксикозы Анотація: Описано гігієнічні вимоги до сучасних технологічних процесів виробництва основних харчових продуктів. Грунтовно проаналізавано безпеку їжі за вмістом у ній хімічних, радіоактивних і мікробіологічних забруднювачів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Ципріян, Віктор Іванович \ред.\; Ципріян, Віктор Іванович; Матасар, Ігнат Тимофійович; Слободкін, Валерій Іванович; Козярін, І. П. Примірників всього: 2 ФОНД (2) Свободны: ФОНД (2) |
Р 78 Ростовський, Володимир Сергійович. Теоретичні основи технології громадського харчування. Загальна частина [] : навч. посіб. / В. С. Ростовський. - Київ : Кондор, 2006. - 197, [3] с. : рис., табл. - Бібліогр.: с. 196-197. - ISBN 966-351-026-9 : 30.00 грн
Рубрики: Громадське харчування--Кулінарія--Технологічні процеси--Навчальні видання для вищої школи Кл.слова (ненормовані): теплова обробка продуктів -- білки -- жирові харчові продукти -- вуглеводи -- смак, аромат -- смакові добавки -- овочі -- м'ясо і м'ясопродукти Анотація: Теоретичні основи та технологічні процеси кулінарної обробки харчових продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Примірників всього: 2 ВВ (1), ФОНД (1) Свободны: ВВ (1), ФОНД (1) |
Ч44 Чепига, Михайло Петрович. Стимуляція здоров'я та інтелекту [] / М. П. Чепига, С. М. Чепига. - 2-ге вид., переробл. і допов. - К. : Знання, 2006. - 348 с. : мал. - Дод.: с. 321-329. - Л-ра: с. 332-346. - ISBN 966-346-066-0 : 57.80 грн
Рубрики: Охорона здоров'я--Популярні видання Кл.слова (ненормовані): музика в навчанні -- музыка в обучении -- здоров'я людини -- здоровье человека -- музикотерапія -- музыкотерапия -- інтелект -- интеллект -- лікувальні звуки -- лечебные звуки -- ароматерапія -- ароматерапия -- ефірні олії -- эфирные масла -- енергоінформаційний обмін -- энергоинформационный обмен -- біоенергетичний вампіризм -- биоэнергетический вампиризм -- біополе людини -- биополе человека -- чакри -- чакры -- енергетика житла -- энергетика жилья -- біоенергетичні резонатори -- биоэнергетические резонаторы -- харчові добавки -- пищевые добавки -- колір в інтер'єрі -- цвет в интерьере Анотація: Вперше комплексно висвітлюється проблема оздоровленя людини, стимулюючого впливу на навчання і працездатність енергетики музики, запахів, кольорів, довкілля. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Чепига, Світлана Михайлівна Примірників всього: 2 ВСМЛ (1), ФОНД (1) Свободны: ВСМЛ (1), ФОНД (1) |
У45 Україна. Закони. Закон України "Про якість та безпеку харчових продуктів і продовольчої сировини" [] : за станом на 20 берез. 2003 р. / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2003. - 22 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-219-1 : 01.83 грн
Рубрики: Харчові продукти--Якість та безпека--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Харчова промисловість--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): безпека харчових продуктів -- безопасность пищевых продуктов -- сертифікація харчових продуктів -- сертификация пищевых продуктов -- спеціальні харчові продукти -- специальные пищевые продукты -- біологічно-активні добавки -- биологически-активные добавки -- продовольча сировина -- продовольственное сырье -- супутні матеріали -- сопутствующие товары -- харчові добавки -- пищевые добавки -- харчова цінність продукту -- пищевая ценность продукта -- продовольча продукція -- продовольственная продукция -- фальсифікована продовольча продукція -- фальсифицированная продовольственная продукция -- неякісна продовольча продукція -- некачественная продовольственная продукция -- небезпечна продовольча продукція -- небезопасная продовольственная продукция -- санітарно-епідеміологічний сертифікат -- санитарно-эпидемиологический сертификат -- знищення харчових продуктів -- уничтожение пищевых продуктов -- якість харчового продукту -- качество пищевого продукта -- сертифікат відповідності -- сертификат соответствия -- нові харчові продукти -- новые пищевые продукты -- маркування харчових продуктів -- маркировка пищевых продуктов -- реклама харчових продуктів -- реклама пищевых продуктов Анотація: Цей Закон встановлює правові засади забезпечення якості та безпеки харчових продуктів. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Верховна Рада України Примірників всього: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |
У45 Україна. Закони. Закони України "Про ветеринарну медицину" [] ; Про відповідальність підприємст, установ та організацій за порушення законодавства про ветеринарну медицину : (за станом на 25 січ. 2000 р.) / Верховна Рада України. - Офіц. вид. - Київ : Парлам. вид-во, 2000. - 44 с. - (Закони України). - ISBN 966-611-031-8 : 01.47 грн
Рубрики: Ветеринарія--Правове регулювання--Україна--Керівні й законодавчі матеріали Кл.слова (ненормовані): ветеринарна медицина -- ветеринарная медицина -- ветеринарно-санітарна експертиза -- ветеринарно-санитарная экспертиза -- харчові продукти тваринного походження -- пищевые продукты животного происхождения -- захист тварин -- защита животных -- епізоотія -- эпизоотия -- карантин профілактичний -- карантин профилактический -- карантин тварин -- карантин животных -- рослинні корми -- растительные корма -- корми тваринного походження -- корма животного происхождения -- кормові добавки -- пищевые добавки -- продукти тваринного походження -- продукты животного происхождения -- тварини -- животные -- фармакопея -- ветеринарні норми -- ветеринарные нормы -- ветеринарний контроль -- ветеринарный контроль -- карантинные болезни животных -- карантинні хвороби тварин -- протиепізоотичні заходи -- противоэпизоотические мероприятия Анотація: Ці Закони визначають загальні правові, організаційні та фінансові основи ветеринарної медицини, вимоги щодо ветеринарно-санітарної безпеки продуктів тваринництва та охорони довкілля. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Верховна Рада України Примірників всього: 1 БГ (1) Свободны: БГ (1) |
О-75 Основи харчування [] : теорія та практичні застосування / [Власенко Т. В. [та ін.] ; за ред. Г. П. Грибана. - Житомир : Рута, 2010. - 884 с. : табл., рис. - Скор.: с. 15-16. - Бібліогр. в кінці розд. - Слов. термінів.: с. 873-881. - ISBN 978-617-581-012-5 : 60.00 грн
Рубрики: Фізична культура і спорт--Навчальні видання Харчування--Гігієна--Навчальні видання Харчування--Екологія--Навчальні видання Харчові продукти--Забруднення--Навчальні видання Харчові отруєння--Навчальні видання Спортсмени--Харчування--Навчальні видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- местные издания -- харчування спортсменів -- питание спортсменов -- теорія харчування -- теория питания -- національна кухня -- национальная кухня -- лікувальне голодування -- лечебное голодание -- травлення -- пищеварение -- вегетаріанство -- вегетарианство -- вуглеводи -- углеводы -- жири -- жиры -- білки -- белки -- забруднення води -- загрязнение воды -- екологія харчування -- екология питания -- харчові добавки -- пищевые добавки -- генетично модифіковані продукти -- генетически модифицированные продукты -- штрихове кодування продтоварів -- штриховое кодирование пропродуктов -- культура харчування -- культура питания -- харчові раціони -- пищевые рационы -- вітаміни -- витамины -- транквілізатори -- транквилизаторы -- допінг у спорті -- допинг в спорте -- спортивне харчування -- спортивное питание Анотація: Теоретичні та практичні аспекти харчування стдентської молоді у різних умовах життєдіяльності та під час занять фізичною культурою та спортом. Проблеми сучасного харчування. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Власенко, Т. В.; Грибан, Г. П.; Грибан, Н. Г.; Денисовець, А. П.; Грибан, Г. П. \ред.\ Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |