М54 Методологія оцінювання хмелю і хмелепродуктів [] : [монографія] / Проценко Л. В. [та ін. ; за ред. Л. В. Проценко]. - Житомир : Рута, 2020. - 271, [1] с. : рис., табл. - Скор.: с. 4. - Дод.: с. 209-260. - Літ.: с. 261-266. - ISBN 978-617-581-429-1 : 140.00 грн
Рубрики: Хміль--Якість--Наукові видання Хмелярство--Наукові видання Кл.слова (ненормовані): місцеві видання -- харчова промисловість -- хмелярство -- пивоваріння -- біологічні особливості хмелю -- продукти переробки хмелю -- ефірні олії хмелю Анотація: Представлено методологію комплексної біохімічної та технологічної оцінки якості хмелю селекційних сортів та продуктів його переробки. Утримувачі документа: ЖОУНБ ім. О. Ольжича Дод.точки доступу: Проценко, Л. В.; Ляшенко, М. І.; Свірчевська, О. В.; Гринюк, Т. П.; Власенко, А. С.; Проценко, Л. В. \ред.\ Примірників всього: 1 КР (1) Свободны: КР (1) |